© Aksaray Meydan 2020

Gülağaçlı Mustafa Yardım Bekliyor

Gülağaç ilçesinde yaşayan ve yardıma muhtaç olan bir vatandaşımıza yardım edilmediği duyumunu alan ekibimiz olay hakkında araştırma başlattı.

23 Ağustos 2015 tarihinde “Gülağaç Sevdalıları” sayfasında bir paylaşım gören ekibimiz paylaşımda sayfa admininin “Gülagaç halkı duyarlı olması lazım. Mustafa abimize sahip çıkmamız lazım. Kaymakamlık ,belediye lütfen görün bu vatandaşımızı” mesajı üzerine sosyal medya üzerinden kendisi ile irtibata geçilerek konuyla ilgili açıklama istemiştir.

 

Konuyla ilgili ekibimize dönüş yapan sayfa admini açıklamasında şu ifadelere yer verdi. “Gülağaç’ta yaşamakta olan Mustafa isimli vatandaşımız özürlü ve çok yardıma muhtaç birisidir.” Sokaklarda yatıp kalktığını belirten sayfa admini “Bu şahsın kimseye zararı yoktur, bu güne kadar ne belediyeden nede kaymakamlıktan kendisine bir yardım bulunulmamıştır. Bir Gülağaçlı olarak bu kişiye çok üzülüyorum ve Gülağaç’ta yaşayan bu tür yardıma muhtaç insanlara sayfamda yer vererek elimden geldiğince duyurmaya çalışıyorum. Gülağaçlı hemşerilerimden de duyarlı olmalarını bekliyorum.” Dedi.

Gülağaç belediye ve kaymaklığın konuyla ilgili ne tür bir açıklama yapıp, yapmayacağı bekleniyor.

 

(Özel Haber)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER