© Aksaray Meydan 2020

Biz Her Zaman Halkımızın Yanındayız

Dün haber sitemizde yayınlanan bir haber üzerine Gülağaç belediye başkanı Faruk Teymen ile irtibata geçen ekibimize konuyla ilgili bilgiler verdi.

Ekibimizin dikkatini çeken ve dün internet sitemizde yayınlanan bir haber üzerine Gülağaç Belediye Başkanı Faruk Teymen ile konuyla ilgili olarak irtibata geçtik.

 

Konuda bahsi geçen Mustafa K. isimli Gülağaç ilçesinde yaşan bir vatandaşımızın sokakta kaldığı ve yardım edilmesi için sosyal medya üzerinden bir duyarlı vatandaşımızın paylaşımı gören ekibimiz. Hemen konuyla ilgili çalışma başlatmış ve ilgili makamlara ve mevkiilere bilgi alma amaçlı irtibatlar kurmuştur.

 

Gülağaç Belediye başkanı Faruk Teymen ile görüşen ekibimiz, Konuyu kendilerine izah ettiğinde Belediye Başkanı Faruk Teymen'den bilgiler almıştır. Belediye Başkanı Faruk Teymen konuda bahsi geçen vatandaşımızla ilgili şu açıklamalarda bulundu. "İsmi Mustafa K. olan vatandaşımız bazı durumlardan dolayı akli dengesini kaybetmiştir. Kendisinin bir ailesi ve çocukları vardır, Ailesi ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Yardım etme konusunda Gülağaçlı hemşerilerimiz çok duyarlı insanlardır. Kaymakamlığımız ve Belediyemizde yardım konusunda çok titiz ve üzerine düşen görevi harfiyen yerine getirmektedir. Dikkatimizden kaçan veya konuya vakıf olmadığımız durumlarda ise sağolsunlar ilçe halkımız bizlere iletmektedir ve bilgilendirmektedir. Haberinizde yer verdiğiniz Mustafa K. isimli vatandaşımızla da eğer üzerimize düşen bir görev var ise ilgileneceğimizden kesinlikle bir şüpheniz olmasın." dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER