© Aksaray Meydan 2020

Belediye Başkanının Yaptığına Bakın

Merkez’de bir belediye başkanı yeni aldığı makam aracının arka kısmına torununun ismini yazdırması vatandaşların da tepkisine neden oldu.

Merkez Saratlı Belde Belediyesi CHP’li Belediye Başkanı Nedim Uğuz iddialara göre 2010 model makam aracının yerine yeni sıfır kilometre makam aracı aldığı ve bu aracın arkasına da torunun ismini yazdırdı.

 

Vatandaşların tepkisini çeken bu durum sonucunda makam aracını fotoğraflayan bir vatandaş fotoğrafı haber merkezimize ulaştırdı. Vatandaşın çektiği resimde yer alan şahıs makam aracının arkasındaki “EFE” yazısı hakkında CHP Aksaray İl Başkanı Doğan Koşar’a durumu sorması üzerine, CHP İl Başkanı Koşar’ın ise; “Makam aracı ‘EFE’ isimli bir firmadan alındığı’ cevabını almakta.

 

Bu cevaba da tepki gösteren vatandaş ise; “Aracın plaka kısmında aracın alındığı firma isminin yer aldığı ve EFE yazısının ise özel olarak yazıldığı açıkça ortada yer almakta. O makam aracı Belediye Başkanı Nedim Uğuz’un şahsi aracı değil. Saratlı Belediyesine ait olan bu araca Belediye Başkanı Nedim Uğuz nasıl olurda torununun ismini yazabilir. Ayrıca bu konuda CHP İl Başkanı Doğan Koşar neden bir çalışma yapmıyor?” diyerek sitemlerini dile getirdi.

 

Kaynak: Portal Gazetesi

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER