© Aksaray Meydan 2020

Aksaraylı Esnafı mağdur ettiler

Olayın içeriğini bilmeden yapılan bir haberde Aksaray'lı bir esnaf yanlış anlaşılarak mağdur durumuna düştü

Geçtiğimiz günlerde Aksaray İl Emniyetine bağlı Narkotim ekipleri okul ve çevrelerinde uyuşturucu tacirlerine düzenledikleri operasyonda gelişen olayda Aksaray'lı bir esnaf yapılan haberde yanlış anlaşılarak mağdur oldu.

ÇAY İKRAM ETMİŞTİM
Operasyon esnasında çevre kontrolleri yapan Polis memurlarına çay ikram eden Ali Han bey olay hakkında haber sitemize açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada; Polis memurları okul etrafında nöbet tutuyorlardı. Bende yanlarına gelerek sohbet etmeye başladık ve bu esnada memur arkadaşlara çay ikram ettim. Çayımızı yudumlarken bir gazetecide resimlerimizi çekiyordu. Kendisine resimleri çekmemesini çektiği resimlerinse yanlış anlaşılabileceğini söyleyerek gazeteci şahsı uyardığını. söyledi.

RESİMİ GAZETE VE ULUSAL BASINDA
Ertesi sabah işyerine gelen Ali Han bey resiminin hem Aksaray gazetelerinde hemde ulusal basında görünce şaşkınlık yaşadığını belirtti.

YASAL İŞLEM BAŞLATACAK
Hem bir esnaf hemde Aksarayda tanınan biri olarak mağdur olduğunu ve yanlış anlaşıldığını belirten Ali Han bey, yaşanan olayla ilgili savcılığa başvuracağını belirtti.

İŞTE O HABERDEN GÖRÜNTÜLER

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER