© Aksaray Meydan 2020

Yazgı'dan mahalle ziyaretleri

Mahalle Meclis toplantılarını sürdüren Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fazilet Zehra Köktaş ile birlikte Çiftlik Mahallesinde ziyaret ederek mahalle sakinleri dinledi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Anayasa Değişikliği Paketini anlatmak için başlattığı mahalle gezilerini Çiftlik Mahallesinde sürdüren Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, referandum için mahalleden destek istedi.

Referandumun bir parti meselesinden daha çok memleket meselesi haline geldiğini aktaran Başkan Yazgı, 16 Nisan’da EVET çıkması halinde hükümet krizleri artık tarih olacağının altını çizdi. Her seçimde olduğu gibi bu referandumda ‘Halkımıza güvenimiz tam’ diye konuştu.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fazilet Zehra Köktaş, Anayasa Değişikliği paketi anlattı ve hanımlara bu referandum sürecinde büyük görevler düştüğünü söyledi.

Mahalle Muhtarı Davut Sertkaya ile birlikte mahalle sakinleri isteklerini Başkan Yazgı’ya iletti. Başkan Yazgı ve eşi Hasibe Yazgı, mahalledeki hanımların Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak çiçek hediye etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER