© Aksaray Meydan 2020

Xint ile tüm kadınlar kışa hazır!

Sonbahar ve kış aylarının serin günlerinin en sevilen ve en sık kullanılan kombinlerinden biri gömlek üstüne kazak giymek.

Sonbahar renklerinin hakim olduğu tonlarda kadın kazaklar giymek altına kadife fitilli pantolonlarla gerçekten çok sıcak bir görüntü oluşturuyor.

Genç, dinamik ve canlı desenlerin hakim olduğu parçaları seviyorsanız Xint sonbahar/kış koleksiyonu tam size göre. Dünya trendlerinden haberdar olmak ve takip etmek için tek yapmanız gereken, bu renkli ve hareketli tasarımlara göz atmak. Dolabınızda fazla renkli görüntülerden çekiniyor musunuz? Sürekli olarak eliniz gri ve siyah renklere mi gidiyor? Belki parça seçimlerinde biraz daha yavaş hareket etmelisiniz. Birdenbire rengarenk kıyafetler almak yerine aynı rengin farklı tonlarından kombinler yaratmaya çalışın. Örneğin bu sezonun favorilerinden olan slim-fit bir beyaz kadın gömlek üzerine V yakalı truvakar kollu mavi renkte bir kazak seçin. Altına dar paça denim kadın pantolonlardan tam vücudunuzu saran kalıbı bulun. Böyle mavi tonlarında ama açık renkli fresh bir hava yaratmış olacaksınız.

Sonbahar farklı renklerini harmanlamak için harika bir mevsim. Doğayla bütünleşin ve bordo, hardal sarısı, yeşil gibi doğayı çağrıştıran detaylarla bir tarz yaratın. Özellikle toprak tonları her zaman görmeye alışık olduğumuz renkler önemli olan bunları ince detaylarla diğerlerinden ayırabilmek. Örneğin bir kazağın kolundaki minik işleme ya da pantolondaki ince detay. Stiliniz daha romantik kesimlere uyuyorsa yine Xint tasarımcılarının eşsiz koleksiyonundan faydalanın. Geometrik detaylar, yumuşak tonlarda ki sonbahar esintisiniz yansıtan parçalar her zaman elinizin altında olacak.

Biz tasarımlarımızda kaliteye oldukça önem veriyoruz. Kaliteli ve güzel dikim kalıplarıyla herhangi bir sorun yaşamazsınız. Alışveriş merkezlerinde mağaza mağaza dolaşarak zamanınızı harcamadan bilgisayar başında tek tıkla istediğiniz parçayı kapınıza kadar getiren Xintshop ile online alışverişte de keyifli zaman geçireceksiniz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER