© Aksaray Meydan 2020

Storks Mücevherden Harika Baget Koleksiyonu!

Sevgilinizin En Çok Beğeneceği O Model: Baget Yüzük…

 

 

Evet, biliyoruz ki aşkın temel taşları dürüstlük, bağlılık, saygı ve güvendir. Fakat bir taş daha olsa güzel olmaz mıydı? Eminiz biricik sevdiğiniz de bizim gibi düşünecektir. Baget yüzükler farklı karatlarda farklı en boy oranları ile piyasada yerini almıştır. Prenses kesim ve baget kesim aynı anlamlara gelmektedir ve bu tip yüzükler özellikle genç kadınlar tarafından çok beğenilmektedir. Ortalarında daha büyük karatta pırlanta bulunduran baget yüzükler kaçınılmaz olarak daha şık bir görüntü sağlamaktdır. 

Baget Kolyede Daha Güzelini Arayanlara

Storks markalı harika baget yüzükler ile sevgilinize hayatınızın aşkına anlamlı bir hediye sunmanın tam zamanı. Oldukça asil bir görüntüye sahip olan baget kolyeler sevgilinizin çok hoşuna gidecek. Baget pırlanta modellerimizden en çok tercih edilen baget kolyelerimizden bazıları siz değerli müşterilerimiz için sıralanmıştır:

Aşkınızı Bir Çift Baget Küpeyle Anlatın

Setlerin vazgeçilmez parçalarından olan baget küpeler, parçalı yapısı sayesinde normal pırlanta küpelere göre daha göz alıcıdır. Baget küpeler hayatınızın anlamı olacak kadın için anlamlı ve gösterişli bir hediye olacaktır. Gülüşündeki ve gözlerindeki ışıltıyı tamamlayacak olan markamızın harika modellerine sevgiliniz bayılacak. Kare kesim, yuvarlak ve kalp kesim, oval kesim, asimetrik kesim ve sofistike kesimlerde bulabileceğiniz müthiş baget küpe modelleri sitemizde beğenilerinize sunulmuştur. Ayrıca aldığınız hediye baget küpeler özenli bir pakette sevgilinize ulaştırılır. Dayanılmaz güzellikteki, yerine göre ihtişamlı, yerine göre minimalist tasarımlarıyla sevgilinizin kalbini fethedecek o modeli bulmak için geç kalmadınız, en özel günlerinizde sağdıcınız olacak o eşsiz modele https://www.storks.com.tr/ şimdi göz atın. 

  

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER