© Aksaray Meydan 2020

Saadet Partisi Aylık İl Divan Toplantısını Yaptı

Toplantıya İlçe başkanları, İl Yönetimi ve Genel Merkez İl Sorumlusu Necati Eroğlu katıldı.

Toplantıya İlçe başkanları, İl Yönetimi ve Genel Merkez İl Sorumlusu Necati Eroğlu katıldı.

Toplantıda yoklama yapıldıktan sonra Saadet Partisi Aksaray İl Başkanı Mustafa Şahin yaptığı konuşmada;  Öncelikle Aksaray’ımızın şehidi var. Enes Demir evladımızı şehit verdik Allah Rahmet eylesin, acılı aile ve yakınlarına sabrı cemil ve baş sağlığı diliyor bütün şehitlerin ruhuna Fatiha i salâvat.

Hoş geldiniz selamı ile söze başlayan Şahin, “Şanlı Tarihin ve Şerefli Dinin Mensupları olarak İslam Âlemini gözyaşı kan ve revan içinde bırakan zalimlere diz çökertmek için ayağa kalkmak zorundayız. Bizler Fatihlerin, Abdülhamit Hanların, Necmettin Erbakanların evlatlarıyız. Milli Görüş erleri asrın Yiğitleri olarak ayağa kalkmak zorundayız. Haçlı yamyamlarının sapıklıklarını çağdaşlık diye sunanlara, Irkçı Yahudi’nin İşgallerini, katliamlarını, sömürülerini ve namus talanlarını barış diye yansıtanlara dur demek için Milli Görüş erleri asrın yiğitleri ayağa kalkmak ve Ümmeti Muhammedi ayağa kaldırmak zorundayız.” Saadet TBMM’de olsa idi, zina yasası çıkartılamaz hatta teklif bile edilemezdi. Saadet TBMM’de olsa idi, domuz eti serbest edilemez teklif dahi edilemezdi. Saadet TBMM’de olsa idi, AB emri ile TBMM’de partiler ‘Eş Cinseller Koruma Toplantısına Katılmak üzere Temsilci Atanması’ istenemez ve atanamazdı. Saadet TBMM’de olsa idi, Terör devleti İsrail Cumhurbaşkanı TBMM’de konuşturulamazdı. Saadet TBMM’de olsa idi, iktidarı hayırlı işlere teşvik eder şer işlerde firen olurdu. İşte biz söylüyoruz, AB, ABD ve Rusya Büyük İsrail için çalışırlar. Siyonizm timsahının üst çenesi ABD, alt çenesi AB, gövdesi işbirlikçi yöneticiler, rantiyeci sermaye, kuyruğu ise İsrail’dir. Artık Suriye bitmiştir sıra Türkiye’dedir.

Sevgi selam ve dua ile teşekkür ediyor Allah yar ve yardımcımız olsun.

“Necati Eroğlu ise; ülke iyi idare edilmiyor. Bizim arkadaşlarımız iyi niyetle işe başladılar ama bugün çok zor durumdalar. Girdikleri yanlış yoldan dönme gibi bir şansları da yok. Biz defalar ikazımıza rağmen bize karşı da yanlış yaptılar. Sıkıştıkları zaman Madem biz de Milli Görüşçüyüz diyorlar, Saadet mecliste olsa onlar için daha iyi olmaz mı? Asla bu konuda samimi olmadılar. Ülke adım adım tehlikenin içine çekilmektedir. Bizler Devletimizin yanındayız, iktidarın değil. Çünkü iktidar sürekli yanlış yapmaktadır. Milli Görüş bu ülkede bir markadır. Milli Görüş Kıbrıs’ı kurtardı, kazandırdı ama bugün AB ne feda edilmek üzeredir. Ekonomiyi düze çıkarıyorduk, denk bütçe kurduk bugün gelinen noktada borçlu kimse kalmamıştır. Hani havuz sistemi (Kamu Tek Hesabı) vardı ne oldu. Faiz lobilerine böyle mi savaş açılır? Bizim zamanımızda kurumlar kar ediyordu, bizden sonra zarar ettirilerek özelleştirme adı altında yok edildi. Bu olayları yeni nesil bilmiyordur, anlatılması lazım. İşte Aksaray’da Tümo-San vardı, üç vardiyalı ön beş bin kişi çalışacaktı. Satıldı Mercedes Benz Türk oldu ırgat olsak da büyük önemli bir kuruluş Milli Görüşün eseridir. Önce Ahlak ve Maneviyat sonra Yerli Ağır Sanayi Hamlesi Milli Harp Sanayisi o günlerde inanamıyorlar alay ediyorlardı. Ama yetmişi hayata geçti. Diğerlerinin nesi var? Milli Görüş her işini Allah Rızasına göre insanlığın faydasına çalışmanın adıdır. Zalime dur demek mazlumun yanında olmanın adıdır. Bizler zulme uğrayanlara kucak açan zalime karşı çıkan bir milletin evlatlarıyız. Evliyalar şehri olan Aksaray’ımıza sahip çıkalım harekete geçelim. Bizler partiliyiz ama asla partici değiliz, bütün insanlarımızı kucaklıyor ve seviyoruz. Ülkenin de İslam Alümininde kurtuluşu Milli Görüş ile olacaktır. Yaşanabilir bir Türkiye diyoruz, Büyük Türkiye diyoruz ve sonra Adil Yeni Bir Dünya diyoruz. Bizim çalışmamız diğer yanlış yön tutmuşları da kurtaracak bir harekettir. AB üyeliği yanlış yoldur. İsrail dostluğu yanlış yoldur. İçine düşürüldüğümüz sapıklıkların serbest bırakılması da terör konusundaki tezatta bu yanlış yolda gidişe bağlıdır. Umarız halkımız gerçeği görür veya bu yanlış yolda gidenler tövbe ederler de düze çıkarız. Ama asla mücadele olmadan sonuç beklenemez. Mücadeleye var mısınız? Gazanız mübarek olsun. Toplantımız hayırlı olsun.” Dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER