© Aksaray Meydan 2020

Pırlantada Yaz Fırsatı Başladı!

Size ‘işte pırlanta budur!’ dedirtecek tatlardaki pırlantalarla buluşmak şimdilerde hiç de zor değil.

Düğün, nişan, nikah sezonuna hızla giriş yaptığımız şu dönemlerde evlenmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Ya da belki gelin adayına bir set takmaya hazırlanan müstakbel bir eş hatta kayınvalide adayısınız. O halde pırlanta yüzüklere, setlere ya da tüm pırlanta ürünlere kucak dolusu para ödemeden önce mutlaka Blue Diamond’a bir uğramanızı tavsiye ederiz. Tektaşlarda %42’ye, beştaşlarda %52’ye varan indirimler, elmas takı setlerinde yarı yarıya yaşanan indirimler, renkli taş pırlanta serilerinde %45’e varan indirimlerin adresi belli. Yarı yarıya düşen pırlanta yelpaze yüzük indirimleri hepsi ve çok daha fazlası şu aralar Blue Diamond festivalinde yaşanıyor. Dünya harikası tasarımları, net, parlak ve eşsiz taşları içinde barındıran mücevher öğelerine neden daha fazla ödeyesiniz ki?

1,22- 24 -32 karat değerindeki eşsiz HRD sertifikalı beştaş yüzükler ve yine HRD sertifikalı yüksek değerdeki tektaş yüzüklere şimdilerde Blue Diamond güvenceli çatısı altında tüm yerleşik mağazalardan ve online mağazalardan kolayca ulaşabilirsiniz.

Pırlanta yüzük ya da ürün alırken size ‘acaba’ dedirtmeyecek olan markanın ta kendisi Blue Diamond’dur. Zira ‘neden Blue Diamond’ sorusunun cevabı basit ve kısa. Öncelikle Blue Diamond markası Türkiye'nin en büyük pırlanta taş tedarikçisi olmasının yanı sıra ülke sınırları içinde de en büyük taş stoğuna sahip olan markadır.

Yurt dışında da adını duyurmuş olan Blue Diamond markası taş ve tasarım üreticisi olarak ülke çapındaki çok sayıda kuyumcuya pırlanta tedariği ve mücevher üretimi sağlamakta. Üstelik sadece ülke sınırları içinde de değil. İstanbul’dan New York’ a hatta Amsterdam ve Dubai’ye kadar merkez taş ofisleri sayesinde toptan taş alımlarıyla düşük maliyet politikaları uygulayarak siz müşterilerine uygun fiyatlara mücevher satışı sağlayabilmektedir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER