© Aksaray Meydan 2020

Önceliğimiz İslami Hassasiyetlerimizdir

Yaklaşan genel seçimlerle birlikte partilerin verdiği vaatlere değinen HÜDA PAR Aksaray İl Başkanı Özgür KALKAN, “vaatlerde ve taleplerde ki öncelikler, hassasiyetler bir kimlik meselesidir” dedi.

24 Haziran seçimlerine üç hafta gibi kısa bir zaman kala vaatlerin ve taleplerin havada uçuştuğuna dikkatleri çeken Kalkan, Her şeyden önce Müslümanız, İslami kimliğe sahibiz. Tüm insanlığı karanlıklardan aydınlığa kavuşturacak olan yegâne hayat programının İslam olduğuna inanıyor, bunun pratiğini gerçekleştirebildiğimiz ölçüde huzura ve kurtuluşa ulaşabileceğimize inanıyoruz.

Bu gün bu ülkede toplumların yok olmasına ve mahvına sebebiyet veren “Kumar-İçki-Faiz ve Fuhuş” serbesttir ve devletin teminatı altında yasal olarak yapılmaktadır, satılmaktadır. Toplumu uçurumdan aşağı fırlatacak olan bu büyük tehdit evvela dindar kesimlerce görülmelidir. Talepler ve vaatler arasında bu kötülüklerin kaldırılması öncelikler arasına alınmalıdır.

Bu ülkeyi, bu milleti seven hiçbir siyasetçi kendi ülkesinin yok olmasına, gelecek nesillerin mahvolmasına sessiz kalmamalı, tepkisiz kalmamalıdır. HÜDA PAR hakikatleri yeniden hatırlatmak, gündeme getirmek için yüklenmiş olduğu misyonun gereğini yerine getirecek ve toplumun kurtuluşuna vesile olacak her sorunu mutlaka dile getirecektir” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER