© Aksaray Meydan 2020

Kontrolden çıkan öğrenci servisi kaza yaptı

Aksaray’ın Akin köyü ile Yağan köyü arasında öğrencileri taşıyan aracın kaza yapması sonucu 14 öğrenci, 2'de sivil olmak üzere toplam 16 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Rafet S. idaresinde ki 68 BA 966 plakalı okul servisi,  saat 07.30 sıralarında Yağan köyü çıkışı Akin köyü istikametine doğru gitmekte iken yoldaki mucur nedeniyle kontrolden çıkarak takla attı. Tek taraflı olarak aşırı hıza ve yoldaki mucura bağlı olarak meydana gelen kazada yaşları 13-17 arasında değişen 14 öğrenci, 2‘de sivil vatandaş toplam 16 kişi çeşitli yerlerinden yaralandılar. Yaralılar, Gülüzar T., Aydın S., Nail S., Songül S., Burcu Ç., Meryem A., Mehmet Ö.r, Rabia D., Vedat K., Özge D., Yusuf T., Asım T., Gülüzar D., Rukiye D., Yaşar Ç. ve Ahmet D., ambulanslarla ADH Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

 

Acil servisteki ilk kontrolleri sonrasında ciddi bir yaralanmaları olmadığı doktorlar tarafından açıklandı. Kazada yaralanan öğrenciler ilk tedavilerinin ardından taburcu edildiler. Okul Servisin de Şeyhler, Yanyurt, Salmanlı, Koyak, Taptuk köyü öğrencilerinin bulunduğu ve taşımalı eğitim sistemi ile Aksaray’da ki çeşitli okullara geldikleri öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER