© Aksaray Meydan 2020

HÜDA PAR’dan teşekkür ve tebrik

Türkiye genelinde ilk kez seçimlere giren HÜDA PAR dürüst siyaseti ve ilkeli duruşuyla tüm illerden oy almayı başararak siyasete yeni bir üslup kazandırdı.

HÜDA PAR Aksaray Milletvekili Adayı Nihat Özdemir, seçim sonuçlarını değerlendirerek “24 Haziran seçimlerinde “Önce insan Öncelik adalet” sloganıyla yola çıktık, halkımıza ve bize güzel katkıları olan bir süreç yaşadık” diyerek sözlerini şu şekilde sürdürdü;

“İnsan eşrefi mahlûkat olması hasebiyle her şeyin en güzeline layıktır. HÜDA PAR olarak ilk kez Türkiye genelinde seçimlere katıldık, büyük başarılar elde ettik elhamdülillah. İnanmadığımız hiçbir şeyi anlatmadık, ifade etmedik. Hiçbir siyasi görüşün aleyhinde söz sarf etmedik, kişilerle uğraşmadık, sadece bizim için halkımız için, memleketimiz için fayda getireceğine inandığımız güzel sözleri en güzel bir şekilde ifade etmeye çalıştık.

HÜDA PAR bir medeniyet hareketidir, büyük idealleri olan bir dava partisidir. Bizler seçim sathından önce ne düşünüyorsak, ne konuşuyorsak seçim sathında da aynı şeyleri ifade ettik, İnşallah bundan sonra da aynı düşünceleri halkımıza anlatarak bir bilinç oluşturma gayretinde olacağız.

HÜDA PAR üye ve gönüllüleri, yılın her gününde durmadan, yorulmadan çalışacaklar, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü bizler yaptığımız işi Allah rızası için yapıyor, halkımızın ve bütün insanlığın kurtuluşuna vesile olacağına inandığımız bir dava taşıyoruz. Bundan dolayı ‘Referansımız İslam’dır’ dedik.

Aksaray’da ilk defa seçimlere girerek ilk siyasi tecrübemizi yaşamış olduk. Halkımızın bize gösterdiği ilgi ve alakadan son derece memnun olduk. Aksaray halkına bizlere gösterdiği yakınlık, ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. inşallah her fırsatta bir vesile arayarak halkımızla beraber olacağız, onların sorunlarına çözümler arayacağız. Aksaray’da seçimlere katılan tüm parti temsilcileriyle güzel diyaloglarımız oldu, HÜDA PAR’ a gösterdikleri yakınlık ve hoş görüden dolayı tüm vekil adaylarına ve siyasi parti temsilcilerine, üye ve gönüllülerine de teşekkürü bir borç biliriz.

Halkımızın desteğini alarak Milletvekili seçilmiş olan dört vekilimizi de tebrik ediyor, halka hizmet yolunda başarılar diliyorum. Aksaray halkının ihtiyacı olan hizmetleri gerçekleştirmek için çalışacaklarına inanıyor ve bunu bir an önce görmek istiyoruz.

Tüm halkımızı ve memleketimizi Allah’a emanet ederek bereketli ve huzurlu yarınlar diliyorum.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER