© Aksaray Meydan 2020

Hisarla Sofralara Tarzınızı Yansıtın!

Yemek takımları herkesin mutfak gereçleri arasında önemli bir yer tutar. Ne zaman bir davete ev sahipliği yapıyorsanız veya küçük samimi bir yemek verme niyetine sahipseniz, iyi bir akşam yemeği setinde şık bir yemek servisi şarttır. Yemek takımları çeşitleri arasında çok fazla seçenek vardır.

Farklı desen ve renklerde 6 kişilik yemek takımları ile şık bir misafir sofrası kurabilirsiniz. Daha geniş aileler için 12 kişilik yemek takımları da Hisar mağazalarında mevcuttur. Mutfağınızdaki yemek setinizin birkaç parçası kırılmış olabilir, belki bir arkadaşınız yeni bir eve taşınıyor, ya da belki de sadece değişim zamanı ne olursa olsun Hisar mutfağınızdaki tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek.

Tüm şekil, boyut, renk veya desende onlarca seçenek ile burada herkes için bir şeyler var. Güzel tasarımları ve şık parçalarıyla yemek takımlarımız yemek deneyiminize lezzet ve zarafet katıyor. Cuma gecesi akşam yemeği için arkadaşlarınızla ya da bir Pazar günü ailenizle birlikte şık sofralarda buluşmak için ürün yelpazemize göz atın.

Çorba ya da makarna için ideal olan şık tabaklardan düz ve ideal boy tabaklarımıza kadar hepsini çok seveceksiniz. Mutfağınız için en uygun yemek setleri sizleri bekliyor. Her zaman şıklık ve kaliteyi tercih edenlerin ilk seçeneği. Hisar yemek takımları ile mutfağınıza veya yemek odanıza kolayca sofistike ve şık bir dokunuş katarak resmi yemeklere veya günlük yemek saatlerinize bütünlük sağlayan bir görünüm yaratabilirsiniz.

Şık ama pratik yemek takımlarımız, yemeklerinize günün her saatinde eşlik edecek kadar kullanışlı. Günlük kullanımınız için bir set ve özellikle tatiller ve özel günler için diğer setlerin olması iyi bir fikirdir. Hisar yemek setleri koleksiyonlarında tam aradığınız takımları bulacaksınız. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER