© Aksaray Meydan 2020

Haberi Olmadan Hem Üye hemde Sandık Görevlisi Yaptılar.

Aksaray iyi parti il başkanlığı bir vatandaşı habersiz hem üye hemde sandık görevlisi yaptı.

Aksaray’da ikâmet eden S.A. isimli vatandaşı geçtiğimiz günlerde İyi parti il başkanlığından aradığını söyleyen bir kişi “İyi parti üyesi olduğu ve parti tarafından sandık görevlisi olarak seçildiğini” söyleyip devamında ise “sadık görevi sonrasıda 800 TL ücret alacağını” dediğini söyleyen S.A.

Bunun üzerine kendisinin İyi partide hiçbir üyeliğinin olmadığını ve kendisinin haberi olmadan nasıl böyle bir şey yapabilirler diyerek arayan kişiye serzenişte bulunarak “ben partinize üye bile değilim kardeşim silin benim üyeliğimi kime sordunuzda beni üye yaptınız.” Dediğini belirtti.

Yaşanan olaydan 1-2 gün sonra S.A. isimli vatandaşa Ysk tarafından İyi parti sandık görevlisi olduğu ve görevli olduğu sandık haricinde hiçbir sandıkta oy kullanamacağı yönünde gelen mesaj sonrası şok olan S.A. ise “Benim haberim olmadan beni İyi partiye hem üye yapıp hemde sandık görevlisi olarak yazdırıyorlar. Üstelik asil üye olarak kaydetmişler.” dedi. Sözlerine devam eden S.A. “Kime sordular üye yaparken, bir kişinin rızası olmadığı halde nasıl üye yaparlar? Yanlışlık oldu deseler bunlar nasıl iş yapıyorlar? Hiç mi üyelerini kontrol etmiyorlar?” dile getiren S.A. Savcılığa giderek suç duyurusunda da bulunacağını belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER