© Aksaray Meydan 2020

Divaslove Tasarım Küpelerde büyük indirim!

Özgün bir küpe anlayışıyla karşılaşmak isteyen bayanların uğrak noktası olan Divaslove tasarım küpe modelleri size küçük ama ışıltılı dünyasıyla selamlarken, küpe adına aradığınız şıklığı da sunacak niteliklerde.

Özgün bir küpe anlayışıyla karşılaşmak isteyen bayanların uğrak noktası olan Divaslove tasarım küpe modelleri size küçük ama ışıltılı dünyasıyla selamlarken, küpe adına aradığınız şıklığı da sunacak niteliklerde.

Belki bir boho kadınısınız ya da belki de bir romantik. Hatta belki de tam bir marjinalsiniz. O zaman bu çağrımıza kulak verin ve Dİvaslove kategorisinde buluşalım Zira bu sayfalarda her gustoya sahip olan bayanın aradığı modelini bulabileceğinizden emin olabilirsiniz. Kulaklarınızdan süzülen incecik zincirlerin ucunda sallanan mini kalpçikler bu sayfalarda size kucak açarken sabit ve vidalı küpelerde sizi karşılayacak olan modellerden. Bunun dışında günlük küpe modelleri arasında en iyi aşk anlatımına sahip olan modellerde mevcut elbette. Örneğin pırlantalı sonsuzluk küpe modeli bunlardan biri… İlişkinizin sonsuz olması dileğini kulaklarınıza taktığınız anda evrene yayacak olan bu küpe modelleriyle sevginizi en yüksek noktalara taşıyabilirsiniz.

Ama hemen diğer seçeneklerden biri olan pırlantalı kalp küpe de aşkın farklı bir yansıması olarak Divas love tasarım küpe modelleri arasında yer alıyor. Pırlantalı fiyonk küpe modelleri ise tüm gün kulaklarınızda taşıyabileceğiniz ve her kıyafetinizle kullanabileceğiniz diğer bir model. Halka küpelerin kadınlar arasında popülerliğini bilmeyen yoktur. Her kadın küpe koleksiyonunun içinde bir halka küpe bulundurmak ister illaki. Zira halka küpeler, asla modası geçmeyen zamansız bir külttür mücevher anlamında. İşte sayfalarında yer alan pırlantalı halka küpeler ise kulaklarınızdan hiç çıkarmak istemeyeceğiniz bir şıklığa ve görsele sahip. Gördüğünüz gibi marjinal, modern, eklektik, boho, romantik ya da klasik zevklerden her hangi birine sahip olan stildeki bir kadın olsanız dahi Divaslove sayfalarına geldiğinizde kendinize özgü bir küpe modeli bulabileceksiniz. Site:

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER