© Aksaray Meydan 2020

Bu vatanı sokakta bulmadık

MHP Aksaray Milletvekili Adayı Ramazan Kaşlı; Cumhuriyetin yeni yüzyılında yepyeni bir Türkiye zaferi için 14 Mayıs 2023 tarihinde sandığa gidip varlığımıza, birliğimize ve geleceğimize hep beraber sahip çıkacağız dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Milletvekili Adayı Ramazan Kaşlı 3 Mayıs Türkçülük Günü münasebetiyle yaptığı açıklamada; “Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in de aralarında bulunduğu 23 şuurlu milliyetçinin; Türk milletinin maddi ve manevi varlığına kast edenlere karşı gösterdiği anlamlı duruşun başlangıcı olan kutlu bir tarihtir. Milliyetçiliği gönüllerinde bayraklaştıran bir avuç yürekli dava insanı; inanmışlığın, adanmışlığın ve kararlılığın en mümtaz örneklerini zorluklara rağmen göstermiştir.  Türk milliyetçileri, geçmişten aldıkları güç ve ilkeleriyle, milletimizin rızası olmadan yapılacak her türlü gayri meşru müdahaleye dün olduğu gibi bugün de, yarın da cesaretle karşı durmaya devam edecektir” dedi.

Bugünde kirli ittifakların kurulduğu, terör örgütlerine bel bağlayan bir siyasi havanın hakim olduğunu ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin, Türk Ülkücülerinin dün olduğu gibi bu günde vatanın bölünmez bütünlüğünü tehdit eden şer odaklarına karşı top yekun bir mücadele içerisinde olduğunu vurgulayan Kaşlı, “Cumhuriyetin yeni yüzyılında yepyeni bir Türkiye zaferi için 14 Mayıs 2023 tarihinde sandığa gidip varlığınıza, birliğinize ve geleceğinize sahip çıkacaksınız” diye konuştu.

Bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi ‘Biz herkese elimizi uzatıyoruz ancak bölünme gayreti içerisinde olanları affetmemizin mümkün olmadığını buradan ilan ediyoruz. Bilinmelidir ki bu vatan sokakta bulunmamıştır. Bu vatan toprağın kara bağrında sıradağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca onun uğrunda kendini tarihe verenlerindir. 19 Mayıs 1919 tarihinde başlayan ve Türk’ün gücünü dünyaya gösteren Kurtuluş mücadelesi, 3 Mayıs 1944 Türklüğe pranga vurmak isteyenlere karşı Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve dava arkadaşlarının mücadelesi Türk’ün gücünün ilelebet devam edeceğinin göstergesidir. Biz bu günde o şuurla vatanımıza, milletimize ve bölünmez bütünlüğümüze karşı duran şer odaklarının karşısında dimdik duruyoruz. Cumhur İttifakı’nın amaç ve gayesi de bu eksendedir. Türk milleti de bağımsız Türkiye vizyonumuza, Lider ülke Türkiye vizyonumuzu bu şuurla destek verecek, 14 Mayıs Türk milleti için eşsiz bir zafer olacaktır” dedi.

 

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER