© Aksaray Meydan 2020

Anneler Günü Zen’de Kutlanır!

Anneler gününe şunun şurasında hiç bir şey kalmadı.

Bu anneler gününde annenize hem manalı, hem elit, hem de değerli bir hediye almak için Zen Pırlanta en uygun adres olacaktır. Zen Pırlanta’da yer alan; Forevermartkt ürünleri, pırlanta yüzükler, pırlanta kolyeler, pırlanta küpeler, pırlanta bileklikler, elmaslar, tek taş pırlantalar, saatler, tılsım serisi annelerinizi çok mutlu edecektir.

Öte yandan bu hafta yapacağınız 2000tl üzeri alışverişlerinizde pırlantalı anne kolyeleri Zen’den hediye! Örneğin annenize hem bütçenize uygun hem de göz okşayıcı pırlanta ürünlerinden hediye etmek için %40 indirimli ürünlerin kampanyasından yararlanabilirsiniz. Böylelikle bir taşla iki kuş vurabilir ve 2 ayrı hediye birden satın alabilirsiniz. Zen Pırlanta online sayfalarında bu haftaya özel sergilenen %40 indirimli; tek taş küpeler annenizin kulağına kondurbileceğiniz mutluluk ışıltıları olacaktır. Ama o tam bir kolye sever annelerdense, kartanesi pırlanta kolye ile annenize saf sevginizi en güzel duygularla sunabilirsiniz. Kolyeler konusunda ona olan bağlılığınızı ve sevginizi aşkın ritmi kolyesiyle de dile getirebilirsiniz. Ama ‘o benim Süreyya yıldızım’ diyorsanızda, yıldız pırlanta kolyesiyle annenizi göklerdeki bulutların üzerine çıkarabilirsiniz. Biricik annenize duyduğunuz ölümsüz sevgiyi anlatmak içinse pırlantalı sonsuzluk kolyesi harika bir köprü oalcaktır.

Öte yandan kalp formu, her zaman sevginin en sempatik anlatım yöntemlerinden olmuştur. Zen sayfalarında yer alan pırlantalı kalp küpe modelleri sayesinde her zaman annenizin boynunda yer alacak olan harika bir mücevhere dönüşebilirsiniz. Daha fazlası da var, ona sempatik bir hediyeyle sürpriz yapmak istiyorsanız pırlantalı kardan adam küpe modelleri en tatlı mesajlardan biri olacaktır.

Belki de o, şaha şahalı hediylerden hoşlanan retro mücevherleri seven bir anne olabilir. Bu durumda da elmas taşlı yüzükler onun tek geçeceği hediyelerden olacaktır. Tektaş yüzük modelleriyse her yaştan kadının asla ‘hayır ‘diyemeyeceği hediyelerdendir. Zen sayfalarına girerek, farklı ebat- renk ve modellere sahip olan tektaş pırlanta yüzük türevlerini inceleyerek biricik sultanınız annnenize en güzel yüzüklerden satın alabilirsiniz. Örneğin tektaş serisinde yer

alan kalp pırlanta taşlı yüzük modelleri ‘işte oğlumun hediyesi’ diye göğsü kabararak herkese gösterebileceği gurur verici hediyelerden olacaktır.

Gördüğünüz gibi Zen sayfalarında; her yaştan, her statüden, her gusto, beğeni ve karaktere sahip anne için yüzlerce mücevher modeli mevcut. Sizi bu dünyaya getiren, her zaman yanınızda ve arkanızda olan, sizi hayata hazıarlayan hayatınızın en büyük kahramanı olan bu kadına dilediğiniz en güzel aksesuarları Zen sayfalarından bulabilirsiniz. Gündüz – gece, işte, evde, ofiste, dışarda her ortamda takabilecekleri sempatik, popüler ve avantgard yapıdaki mücevherleri Zen’de bulmak ve satın almak çok kolay. Yapmanız gereken tek şey oturduğunuz yerden kalkmadan sadece bilgisayarınızı açarak www.zenpirlanta.com sayfalarından beğendiğiniz ürünü sipriş etmek olacaktır. Hediyeniz hediye paketiyle adresinize kadar sorunsuz şekilde ve zamanında gönderilecektir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER