© Aksaray Meydan 2020

Yılmaz İlhan İstifa Etti

Aksaray Belediyesi’nde, Başkan Yardımcısı Yılmaz İlhan’ın istifa şoku yaşanıyor. Başkan Yazgı’nın tutarsz davranışlarınıı İlhan’ı istifa noktasına getirdiği iddia ediliyor.

Aksaray Belediyesi’nin en çok konuşulan ismi olan ve bugüne kadar Belediye Başkanı  Haluk Şahin Yazgı’nın her koşulda arkasında durduğu için muhaliflerin hedefi haline gelen Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz İlhan görevinden istifa ett.

 

Belediyi Başkanı seçildiği günden bu yana bir türlü makamın ağırlığını taşımayı başaramayan Haluk Şahin Yazgı, belediye içerisinde aleyhine yapılan çalışmalara tepki olarak 2 belediye başkan yardımcısını görevinden aldığını kamuoyuna sızdırmıştı. Başkan Yardımcılarının görevden alındığının kamuoyuna sızdırılmasının üzerinden yaklaşık 1 hafta geçerken, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın gelen baskılara karşı duramadığı ve görevden almaları iptal ettiği öğrenildi.

 

Haluk Şahin Yazgı’nın Belediye Başkanı olmasına rağmen kendi kararlarını vermekten aciz davranışları Başkan Yardımcılarının görevden alındığının kamuoyuna sızdırılmasının üzerinden yaklaşık 1 hafta geçerken, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın gelen baskılara karşı duramadığı ve görevden almaları iptal ettiği öğrenildi.

 

Haluk Şahin Yazgı’nın Belediye Başkanı olmasına rağmen kendi kararlarını vermekten aciz davranışları azgı’ya olan güveni kökünden sarstı. Yazgı’nın göreve geldiği günden bu yana en yakınında olan ve Yazgı adına tüm sıkıntıları göğüslediği için hedef adam haline gelen Başkan Yardımcısı Yılmaz İlhan’ın bu duruma tahammül gösteremediği için görevinden istifa ettiği öğrenildi.

 

Telefonla ulaştığımız İlhan istifa haberini doğrularken. Başkan Yazgı ile ilgili iddialar ise;  Çok yoruldum çok yıprandım. Başkanımıza ve belediyeye gücümün yettiğince hizmet ettim. Belediyede makam sevdalısı olduğum için değil faydalı olmak için duruyordum. Bundan sonra biraz da başka arkadaşlar faydalı olsunlar’’ diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER