© Aksaray Meydan 2020

Yetkililer Vatandaşı Uyarıdı; Terör Kaosu Sever

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada yayılan ve tüm şehri etkisi altına alan “Fısıltı Haberine” karşı, yetkililer vatandaşlara uyarılarda bulundular.

Son günlerde tırmanışa geçen terör olaylarının ardından ilimizde de sosyal medya üzerinden insanları etkisi altına alınan ‘Aksaray’da canlı bomba var’ fısıltı haberi sonrasında yetkililer vatandaşları uyardılar. İlimizde canlı bomba gibi bir terör olayının olmadığını ifade eden yetkililer; “Emniyet ve Jandarma teşkilatı ülke genelinde tırmanışa geçen terör olaylarına karşı tedbirler alırken, bu tedbirlerde vatandaşlar tarafından yanlış anlaşıldı” dediler.

 

Yetkililer halkımız rahat olması gerektiğini ifade ederek; “İlimizde Canlı Bomba, terörist yada adına ne derseniz deyin böyle bir şey yok. Ancak vatandaşlarımız da tedbiri elden bırakmasınlar. Şüpheli gördükleri, şahısları ya da durumları derhal 155 Emniyet haber merkezi ya da 156 Jandarma haber merkezlerine bilgi versinler. Emniyet ve Jandarma ekiplerimizi halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için 24 saat onların yanında yer alırken, ülke birliğine ve dirliğine, huzur ve güveni sarsacak kişi ya da kişilerin her zaman karşısında yer almaktadır. Terör kaosu ve insanların huzursuz olmasını severler. Bu tür kaosa yer vermeyelim” ifadesini kullandılar. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER