© Aksaray Meydan 2020

Vatandaşa hizmet değil eziyet ediyorlar

Yapımına 6.ncı ayın 20'sinde başlanan yol bölgede yaşayan halka hizmet değil eziyete dönüştü.

Aksaray İl Özel İdaresi tarafından 20.06.2016'da yapımına başlanan yol bölgede yaşayan vatandaşlara eziyete dönüştü.. Yapılanın hizmet değil eziyet olduğunu belirten vatandaşlar "araçlarımız, evlerimiz mafoluyor, yetkililer ise 4 aydır bir yolu yapamıyor.." diyerek isyan etti..

 

4 AYDIR 1 KM'LİK YOL TAMAMLANAMADI
Aksaray İl Özel İdaresinin 20.06.2016'da yapımına başladığı Merkez İlçe Sağlık, Akhisar, Karaören, Kargın, Helvadere yolunun ilk etabı olan Sağlık kasabası yolunun 1 km'lik astfalt atılacak olan bölümü 4 aydır tamamlanamadı.


KAZAYA DAVETİYE ÇIKARTIYOR
Görevlilerin yol güzerhanını farklı bölgeden açtığı ve araçlarının geçişini sağlamaları için açılan tali yol tozdan geceleri araçlar sürücülerine zor anlar yaşatıyor, Hem araçlara zarar verdiğini hemde kazalara sebebiyet verecek derecede görüş açısını düşüren toz bulutu kasaba halkınıda isyan noktasına getirdi.
 

YETKİLİLER İLGİLENMİYOR
İddeaya göre kasaba halkının durumdan şikayetçi olması ve yetkililerden şikayet üzerine hiç bir işlem yapmadıklarını sürekli farklı kurumları şikayet ettiklerini belirtiyorlar..

 

HALK ACİLEN BİR ÇÖZÜM İSTİYOR
Bölge halkı konuyla ilgli olarak "Böyle hizmet olmaz, bu devirde 3-5 kilometrelik yolun yapımı 4 ay sürmez, Şikayet ediyoruz geliyorlar 2-3 gün çalışıyorlar 1 hafta yoklar. Böyle hizmet olmaz bayramlarımızı zehir ettiler, tozdan evimizde oturamıyoruz. Belediye başkanına Valimize buradan sesleniyoruz, bir gün gelsinlerde kalsınlar tozun içinde bizi daha iyi anlarlar." diyerek tepkide bulundu.



OY ZAMANI AKILLARINA GELMEYELİM
Şikayetlerine dile getiren ve devam eden bölge halkı "Oy zamanı oldumu bölgeden çıkmıyorlar, seçim geçincede hiç uğramıyorlar.. Kasabamıza hizmet getirmiyorlar, hizmet getiriyoruz deyip burnumuzdan getiriyorlar.." sorunlarına çözüm bulunmasını için konunun yetkililere iletilmesini istediler.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER