© Aksaray Meydan 2020

Vali Aydoğdu devletin sıcak yüzü oldu

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, sosyal medyada bulunan bir Aksaray platformu üzerinden Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesinde yaşanan aksaklıklarla ilgili kendisine yapılan çağrıyı yanıtsız bırakmadı. Aksaklıklar ile ilgileneceğini duyuran Vali Aydoğdu vatandaşa ulaşarak devletin sıcak yüzü oldu.

Sosyal Medyadan Gelen Serzeniş Ses Getirdi


Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sosyal ağ kullanıcılarının iddiasına göre yavaşlatılan işlemler ve ilgisizlik nedeniyle vatandaşlar serzenişte bulundu. Yapılan paylaşımda “Haydi Aksaray! Bu senin sorunun. Sağlık Kurulu’ndan doktorlara kadar kimse bakmıyor. Doktor sekreteri mesai saatinde ‘Doktor Bey kahve içmeye gitti ne zaman gelir bilmiyorum’ diyor. Sağlık Kurulu üst kattaki çalışma arkadaşının hakkında ileri geri konuşuyor, işlemini halletmiyor, bekletiyor sohbeti için. Sinirlenince bağırmayla bir işlem yapılmayacağını söylüyorlar. Çalışan, işini hakkıyla yapan çok az. E-Devlet'i olanlar lütfen Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine yazsın. CİMER Bu işi düzeltecektir” denildi.

Vali’ye Seslendi

Şikayetlerini yazan vatandaşlar Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’ya seslenerek sorunlarının çözümünü istedi. Hasan Çakır isimli sosyal medya kullanıcısı ‘Vali’nin direkt gidip kontrol etme yetkisi var. Bence bu işi Vali çözer. CİMER’den uzun sürer  Vali denetiminden geçerse sorun ortadan kalkar. Vali’ye sesinizi duyurun” diyerek Vali Aydoğdu’ya direkt bir çağrıda bulundu.

Çakır'a Ulaştık “Duyarsız Kalamazdım”

Vali Aydoğdu sosyal ağ üzerinden gelen çağrıya, vatandaşa ulaşılması ve konunun  çözümü için çalışma yapılacağının söylenmesi talimatıyla yanıt verdi. Valilik yetkililerince aranarak bilgilendirilen Hasan Çakır'a sosyal ağ üzerinden Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Harun Atalay ulaştı. Çakır Atalay'a “Sesimizi duydular sağolsunlar. Özel kalemi aradı. Vali Bey’in selamını iletti. İlgilenileceğini söyledi. Ben sosyal medyadan hastane ile ilgili bir çok paylaşım gördüm. Duyarsız kalamazdım” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER