© Aksaray Meydan 2020

Uyuşturucu tacirine Jandarmadan operasyon

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı tarafından, uyuşturucuyla mücadele konusunda yürütülen çalışmalar kapsamında 1 şahsın ikametinde arama yapıldı.

Edinilen bilgiye göre bu kapsamda; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şube Müdürlüğü ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullandığı, Bulundurduğu ve Ticaretini yaptığı tespit edilen (1) şahısın üzerinde ve ikametinde arama yapıldı.

Yapılan aramada; (162) gram sentetik cannabinoid bonzai, (1) adet uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanma aparatı, ele geçirildi ve şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Şüpheli şahıs, işlemlerinin tamamlanmasına müteakip adli makamlara sevk edilerek, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı ve cezaevine teslim edildi.

Konu hakkında açıklama yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, vatandaşların güvenliği için yürütülen çalışmaların 7/24 süreceğini belirterek, “Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir” sözlerine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER