© Aksaray Meydan 2020

‘‘Toplu ulaşımda kaliteyi artırıyoruz’’

Aksaray Belediyesi Kente hizmet vermesi için 6 yeni otobüsü envanterine kazandırdı. Mercedes Benz Conecto Solo otobüslerin devir teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı Evren Dinçer “Toplu taşımadaki sorunları en aza indirmek ve yoğun hatlarda sefer sayılarını arttırmak adına araç filomuza 6 yeni otobüs katarak toplamda 11 otobüs ile halkımızın ulaşım ihtiyacını karşılıyoruz” dedi.

Aksaray Belediye Binası önünde düzenlenen devir teslim töreninde Belediye Başkanı Evren Dinçer otobüsleri Mercedes-Benz Türk Otobüs Müşteri Hizmetleri Grup Müdürü Özgür Taşgın ile Küresel Kamyon Sipariş Yönetim Müdürü Ender Pak’tan teslim aldı. Pandemi sürecinde verilen hizmetler arasında önemli bir yere sahip olan ulaşımda yeni otobüsler ile hizmet vereceklerini dile getiren Belediye Başkanı Evren Dinçer “Haziran ayından itibaren yaşanan normalleşme sürecinde halkımıza en iyi hizmeti verebilmek adına toplu taşıma araçlarımızı genişletme kararımızı alırken sosyal mesafe kurallarını gözeterek Mercedes-Benz Conecto Solo otobüslerinden yana tercihimizi yaptık. Toplu taşımadaki sorunları en aza indirmek ve yoğun hatlarda sefer sayılarını arttırmak adına araç filomuza 6 yeni otobüs katarak toplamda 11 otobüs ile halkımızın ulaşım ihtiyacını karşılıyoruz. Hemşehrilerimize sağlıklı, konforlu, güvenli ve huzurlu bir ulaşım sağlamak için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Mercedes-Benz Şehri Aksaray

Mercedes-Benz Türk Otobüs Müşteri Hizmetleri Grup Müdürü Özgür Taşgın ise “Bir Mercedes-Benz şehri olarak gördüğümüz Aksaray’a 6 adet Conecto Solo’yu teslim ederek bir ilki gerçekleştiriyoruz. Dünyanın en modern otobüs fabrikalarından biri olan HOŞDERE Otobüs Fabrikası’nda üretilen Conecto Solo araçlarımızın ileri güvenlik teknolojileri sayesinde Aksaraylılar trafikte güvenle seyahat edecekler. Conecto Solo’nun geniş yolcu kapasitesi sayesinde Aksaray halkı sosyal mesafelerini koruyarak gönül rahatlığıyla ulaşımlarını sağlayacak. Düşük yakıt tüketiminin sağladığı uygun işletim maliyetleri ve yüksek üretim kalitesiyle Conecto Solo modelimizin Aksaray Belediyesi’ne uzun yıllar boyunca hizmet edeceğinden eminiz. Aksaray halkının ulaşım ihtiyaçlarında Conecto Solo otobüslerimizi tercih ederek konfor ve güvenliği önceliklerinden Aksaray Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER