© Aksaray Meydan 2020

Tapuda sistem yavaşladı alım satımlar durdu

Aksaray Tapu Müdürlüğünde 2 gündür yaşanan işlem aksaklıklarıyla ilgili açıklama yapan Tapu İl Müdürü İsa Alıcı “Tapu işlemlerinde dün tüm Türkiye genelinde yaşanan arızadan dolayı işlemler güçlükle yapılırken bugün ağırlaştığı için durma noktasına geldi. Arızanın giderilmesi için Tapu Genel Müdürlüğü seferber oldu” dedi.

Tüm Türkiye genelinde iki gündür tapu işlemlerinde yaşanan aksaklıkların genel bir arızadan kaynaklandığını dile getiren Tapu İl Müdürü Alıcı “Türkiye genelinde yaşanan arıza nedeniyle Tapu il Müdürlüğünde dün ve bugün işlem yapılamamıştır” dedi. Alıcı “Bilgisayar sistemlerindeki arızadan dolayı dün güçlükle işlem yapılabildi, bugün ise sistem tamamen kapandı. Dolayısıyla tapuda herhangi bir işlem yapılamadı. Konuyla ilgili birimler bilgilendirildi. Arızanın giderilebilmesi için tüm Türkiye genelinde ve ilimizde hızlı bir çalışma var” dedi.

Kısa Sürede Normale Dönecek

Vatandaşların yaşadığı mağduriyetten dolayı üzüntülerini dile getiren Alıcı sürecin uzun sürmeyeceğini, kısa bir sürede tekrar normalleşeceğini belirterek vatandaşa anlayışlı davrandıkları için teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER