© Aksaray Meydan 2020

Sis ve Buzlanma Kazalara neden oldu

Sis ve gizli buzlanma nedeniyle sabah saatlerinde Aksaray karayolunda meydana gelen 12 aracın trafik kazalarında toplam 15 kişi yaralandı.

Sis ve gizli buzlanma nedeniyle sabah saatlerinde Aksaray karayolunda meydana gelen 12 aracın trafik kazalarında toplam 15 kişi yaralandı. Kazalar sabah saatlerinde Konya- Aksaray karayolunun 40'ıncı kilometresinde, 100 metrelik bölümde meydana geldi. Çift şeritli yolun her iki yönünde de sis ve gizli buzlanma nedeniyle kazalar peş peşe meydana geldi.

 

Bazı araçlar buzlanma nedeniyle kayarak şarampole devrildi. Sis nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü yolda bazı sürücüler de buzlanma nedeniyle direksiyon kontrolünü yitirip kayarak yol ortasında kalan araçlara çarptı. 12 aracın karıştığı kazalarda 15 kişi yaralandı.

 

Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Konya'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazalar nedeniyle yol kısa süre trafiğe kapatılırken, polisler de yeni kazaların oluşmaması için güvenlik önlemi aldı. Polis yaşanan kazalarla ilgili soruşturma başlattı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER