© Aksaray Meydan 2020

Şehit Aileleri ile Sürücü Kursları elele

Aksaray’daki Sürücü Kursları 15 Temmuz sonrası başlattığı ‘Şehit Çocuklarına Ücretsiz Ehliyet’ uygulamasını daha da genişletti.

Aksaray’daki Sürücü Kursları 15 Temmuz sonrası başlattığı ‘Şehit Çocuklarına Ücretsiz Ehliyet’ uygulamasını daha da genişletti.

Aksaray’daki Motorlu Taşıt Sürücü Kursları, 15 Temmuz sonrasında başlattıkları ve takdir toplayan ‘Şehit Aileleri Çocuklarına Ücretsiz Sürücü Sertifikası’ uygulamasını, Şehit Alileleri Derneği Başkanı Hüseyin Koçak ile yaptıkları görüşmenin ardından daha da genişlettiler.

Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret eden Dernek Yöneticisi ve kurs sahipleri Ahmet Pektaş, Yalçın Çakmak ve Yaşar Öztürk, burada Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Koçak ile görüş alışverişinde bulundular. Dernek Başkanı Koçak, Pektaş ve arkadaşlarına; “Yaptığınız gerçekten de takdire şayan. Bu ülke için kan döken, can veren şehitlerimizin geride kalanları için yapılan herşey takdire şayandır. Sizlere teşekkür ediyoruz. Ancak sizden ricamız, başlattığınız kampanyanın kapsamını biraz daha genişletmeniz. Eğer bu kampanyaya sadece şehit çocukları değil, onların yanısıra anneleri, babaları, kardeşleri ve eşlerini de katarsanız eminim çok daha faydalı olacaktır” dedi.

Şehit Aileleri Derneği Başkanı Koçak’ın ricasını olumlu karşılayan Ahmet Pektaş ve arkadaşları da; “Biz bu işi reklam ya da gösteriş için yapmıyoruz. Elbette ki bunun kapsamını genişletmekte hiçbir sakınca görmeyiz. Bu ülke için, bizler için canlarını vermekte 1 dakika dahi tereddüt etmeyen şehitlerimize bu bizlerin bir borcudur” diyerek Koçak’ın önerisine destek verdiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER