© Aksaray Meydan 2020

Polis Okulu Kapatılırsa “Aksaray’ı AKP nin Başına Yıkarım”

Aksaray Polis Okulu’nun kapanabileceği ihtimalini gündeme getiren haberimize Aksaray Polis Okulu’nun Aksaray’a kazandırılması ve yapılması konusunda çok büyük çabalar harcayan 18-19. Dönem Aksaray Milletvekili Mahmut Öztürk’ten açıklama geldi.

Aksaray Polis Okulu’nun kapanmasına seyirci kalmanın tek kelime ile Aksaray’a İhanet olacağının altını çizen eski vekil Öztürk; başta İktidar Milletvekilleri olmak üzere tüm Aksaray Vekilleri ve siyasi partiler ile vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya, kapanmaması için çaba göstermeye çağırdı.

Aksaray Polis Okulu’nun kapanma ihtimali ile ilgili Hükümet Gündemi konusunda İktidar Partisi Ak Parti’ye ağır sözlerle yüklenen Mahmut Öztürk; “Polis Okulu kapatılırsa Aksaray’ı AKP nin başına yıkarım” diye konuştu.

Geçtiğimiz Pazartesi Günü gazetemizin manşetini oluşturan; “Aksaray Polis Okulu Kapanacak mı?” başlıklı haberimize Polis Okulunun Aksaray’a gelmesini sağlayan ve yapılması sürecinde olağanüstü bir çaba harcayan 18-19 Dönem Aksaray Milletvekili Mahmut Öztürk’ten açıklama geldi.

Polis Okulunun kapanması ihtimali ile ilgili açıklama yapan Öztürk İktidar Partisi Milletvekillerini sert bir dille eleştirerek şunları söyledi:

“20 Yıldır Aksaray’a cezaevinden başka bir şey yapmayan AKP Milletvekilleri şahsi menfaatlerinden başka hiçbir şey gözetmediler.

Dört tane hastahaneyi kapatıp sırf arsaları değerlensin diye bataklığa hastahane yapıp adına da Tıp Fakültesi dediler. Kimlerin bu ranttan kazandığını Aksaraylı biliyor. Üniversite Rektörü Aksaray’ı babasının çiftliği gibi kullanıyor.

Dört Dönem Milletvekili olan hanımefendi ticari işleriyle uğraştığı kadar Aksaray’la uğraşsaydı Aksaray farklı olurdu. Aksaray AKP lilerin Rant Kapısı değil. Ayıp ve Günah.”.

 

 

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER