© Aksaray Meydan 2020

Otobüs güzergâhlarına bir yenisini daha ekledi

Aksaray Belediyesi şehir içi ulaşımı kolaylaştırmak adına hatlarına yeni bir güzergâh daha ekledi.

Geçtiğimiz dönemlerde belediyeye ait toplu ulaşım araç filosunu genişleten, durak sayılarını artıran, hatlardaki yoğunlukları azaltmak adına sürekli düzenlemeler yapan Aksaray Belediyesi, son olarak yeni bir otobüs güzergâhının da hizmete girdiğinin bilgisini paylaştı.

Şehirlerarası otobüs terminalinden şifahane mahallesine kadar uzanan yeni otobüs güzergâhı hizmete girdi. Şehirlerarası otobüs terminalinden hareket eden bir araç sırasıyla, Bilim Merkezi Tacin Mahallesi, Kültür Park, Tatar Sokak, Büyük Bölcek Mahallesi, Çarşı Merkezi, Atatürk Bulvarı, Coğlaki Kavşağı, Cumhuriyet Bulvarı Kavşağı ve Pembe Köşk Evleri Kavşağından geçerek Şifahane Mahallesine ulaşacak.

‘Projelerimizi hayata geçiriyoruz’

Yeni otobüs güzergâhlarında hizmet verilmeye başlanıldığını duyuran Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Vatandaşlarımızın rahat ve güvenli bir şekilde yolculuk etmelerini sağlamak için günün her saatinde çalışıyoruz. Bunun için toplu ulaşım ağımızı genişletiyoruz. Yeni otobüs güzergâhlarımızın sayısını artırıyoruz. Vatandaşlarımıza toplu ulaşımda kaliteli ve konforlu bir ulaşım imkânı sunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnsanımızın hayatını kolaylaştıran ve daha çok vatandaşımıza hizmet sunabilmek için projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER