© Aksaray Meydan 2020

Nihan Hoca ilçenin gözdesi oldu

Sultanhanı İlçesi Aile Sağlığı Merkezinde Aile Hekimi olarak görev yapan Nihan Başaran Sultanhanı halkının Nihan Hocası oldu.

Sultanhanı ilçe halkının gönlüne ilgi, alaka ve samimi davranışı ile girerek İlçe Halkının sevgisini kazanan Nihan Hoca, ilçede yediden yetmişe bütün vatandaşlar aile hekimliğine her gittiklerinde Korona virüsü başta olmak üzere tüm sağlık sorunları konusunda ilgisi ve alakasından çok memnun olduklarını ifade ediyorlar.

Vatandaşlar gazetemize yapmış olduğu açıklamada; “Sultanhanı Aile Sağlık Biriminde hizmet eden Nihan hocamız gösterdiği teveccüh ile ilçede sevilen sayılan bir hekim olduğunu bizlere kanıtladı. Güler yüzlü, hiç kimseyi kırmayan, herkesin yardımına koşan hocamız elinden gelenin fazlasını yapmak için gecesini gündüzüne katıyor. Bir aile hekimi nasıl olmalı sorusunun en güzel cevabı bizler için. Özellikle Dünyamızı etkisi altına alan Korana virüsü illetinde de başarılı bir grafik çizerek başta yaşlı vatandaşlarımız olmak üzere bu illet için her seferinde bilgilendiriyor. Hocamızın da bu bilgilendirmesi ile de yaşlılarımız bu virüs için tedbirler alarak virüse karşı kendilerini daha iyi korumaya çalışıyorlar. Sadece bizlerin değil kendi meslek gurubundaki arkadaşlarının da hayatını kurtarması ile de hekimliğinin hakkını veren bir insan. Bu denli yardıma koşan, ilçemiz için uğraşan bir hekimi karşımızda görmek bizler için onur verici. İnşallah bu denli mesleğine aşık hekimlerin sayısı daha da artar. Hocamıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER