© Aksaray Meydan 2020

MÜSİAD büyüyen Türkiye'nin yeni gücüdür

MÜSİAD Aksaray Yönetim Kurulu basın toplantısı düzenleyerek 7'nci Olağan Genel Kurul sonrası oluşan yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

MÜSİAD Aksaray Yönetim Kurulu basın toplantısı düzenleyerek 7'nci Olağan Genel Kurul sonrası oluşan yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

Güven tazeleyerek yeniden MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Eyüp Dağdaş, İsmail biçen, Sadrettin Salman, Emin Eroğlu, Yusuf Atilla Soylu, Muhsin Ekinci ile birlikte dernek faaliyetlerini yürüteceklerini aktardı.

MÜSİAD Yönetim Kurulu olarak tek amaçlarının Aksaray'daki hizmetlerini artırarak, istihdama ve ekonomiye olan katkılarını artırmak olduğunu söyleyen Dağdaş: “MÜSİAD 11 binin üzerinde üyesi olan ve yurt dışında 169 noktada, yurt içinde de 86 noktada hizmet veren küresel bir sivil toplum örgütüdür. MÜSİAD yurt dışı sermaye ile bu kadar iç içe, yurt dışı piyasasına oldukça hakim bir sivil toplum kuruluşudur. Yurt dışı sermaye ve piyasalarına bu kadar hakim olan başka hiçbir sivil toplum örgütümüz yok. MÜSİAD büyüyen Türkiye'nin yeni gücüdür. Ekonomide söz sahibi olan iş dünyasında kendinden söz ettiren bir sivil toplum kuruluşudur. Biz kesinlikle tabela üzerinde olan bir dernek değiliz. Aksaray'da da 2009 yılından bu yana hizmet vermekteyiz. Sadece ekonomik anlamda değil sosyal anlamda da Aksaray'da yardım faaliyetleri başta olmak üzere birçok faaliyetlerimiz bulunmaktadır.”diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER