© Aksaray Meydan 2020

Muhtar ihtiyaç sahiplerin yanında

“VEREN EL ALAN ELDEN ÜSTÜNDÜR”

Aksaray Bahçeli Mahallesi Muhtarı Ali Gül, duygulandıran hizmetiyle ihtiyaç sahibi mahallelilere yardım eli uzatıyor.

Aksaray’da birçok mahalle muhtarının yaptığı gibi mahallesinin her sorunuyla yakından ilgilenen Bahçeli Muhtarı Ali Gül, yol, su, elektrik gibi işlerin dışında yardıma muhtaç ailelerinde imdadına yetişiyor. “Veren El Alan Elden Üstündür” sloganıyla mahallesindeki yardıma muhtaç ailelerin yeme, içme, giyinme ve barınma gibi ihtiyaçlarını diğer mahalle sakinlerinden isteyerek ve Aksaraylılara duyurarak topluyor. Karşısındaki ihtiyaç sahiplerini incitmeden gönüllerine dokunan Muhtar Gül, yaptığı çalışmalarla çevresinden ve hayırseverlerden de tam not alıyor.

Yanan Evi El Birliğiyle Onardılar

Bahçeli Mahallesi’nde evi yanan yoksul bir ailenin imdadına koşan Muhtar Gül, mahalle sakinleri ve Aksaraylı hayırseverlerin desteğiyle kısa sürede evi onararak, ailenin rahat edeceği bir hale getirdi. Ailenin huzur içerisinde yaşaması için eşya, giysi ve yiyecek yardımı da yapıldı. Sosyal medya üzerinden ailenin durumunu duyuran Muhtar Gül, aile içinin seferber olan vatandaşların yardımını ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyor. Yardım eden her bireye ise “Veren El Alan Elden Üstündür. Yarımlarınızı Rabbim Kabul Etsin” diyerek dua ediyor.

Her şeyi Dua İçin Yapıyor

Yaptığı yardımları vatandaşların oyları ve takdirleri için yapmadığı belirten Muhtar Gül, herşeyin hayır duası için olduğunu belirtti. Yaptığı yardımlarda ihtiyaç sahiplerinden tek istediğinin hayır duası olduğunu dile getiren Muhtar Gül, her geçen gün ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor. Aksaray’da ve Bahçeli Mahallesi’nde muhtarlar arasında haberleşerek yardım eli uzatacaklarını belirtti. Özel Haber: Yavuz Akkan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER