© Aksaray Meydan 2020

Mhp’den Aksaray Meydan Gazetesine ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen ve yönetimi gazetemize hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen Aksaray Meydan İnternet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Muhammet Küçüker ile Türkiye ekonomisi hakkında hasbihal ettik.

MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen, Türkiye zorlu bir dönemden geçmektedir. Bu zorlukları hep birlikte üstesinden gelerek, en kısa zamanda halkımız tekrardan eski günlerine dönecektir.

Cumhurbaşkanımız karşısında bir alternatif olmadığından, biz inanıyoruz ki sevgili Cumhurbaşkanımız bu kötü gidişata en kısa sürede çare bulacağına inanıyoruz. Eğer bizler inanıyor isek Türkiye halkıda inanırsa her şeyin ütesinden hep birlikte geleceğiz. Dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen, MHP İl Meclis Üyeleri; Ercan Kılıç, Mahmut Baysal ve MHP Yöneticileri; Mehmet Ali Batur, Hadi Özçelik ve Musa Gül ile birlikte Aksaray Meydan İnternet Gazetemize hayırlı olsun ziyaretlerinden memnuniyet duyan Muhammet Küçüker siyasi ve iş hayatlarında başarılar dilerken, gelen herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER