© Aksaray Meydan 2020

MHP'de istifa depremi devam ediyor!

MHP Ortaköy Belediye Meclis Üyesi olan Mehmet Ekici, katıldığı TV programında üyesi olduğu partiden istifa ettiğini açıkladı.

Sedat Ekerin sunduğu "Sedatla Ver Elini Aksaray" adlı programa katılan Mehmet Ekici yaptığı açıklamada “Mensubu olduğum Milliyetçi Hareket Partisinden istifa etmiş bulunuyorum.

 

HALKIN İRADESİNE SAYGI GÖSTERİLMEDİ

İstifa nedenim 7 haziran ve 1 kasım seçimlerinde MHP’nin üst yönetiminin göstermiş olduğu tutumdur. Halkın iradesine saygı göstermeyen yönetim kadrosu kendini eleştirmek, tabanın sesini dinlemek gibi bir nezaketten uzak, yalnızca parlamentoya girme sevinci yaşamıştır.

 

BAĞIMSIZ OLARAK DEVAM EDECEĞİM

Mahalli yönetiminde bulunduğum Ortaköy Belediye meclis üyeliğimi bağımsız olarak devam ettirmekteyim. Biz bu süreçte destek olan Ortaköy halkının güvenine hiçbir zaman sadakatsizlik ve saygısızlık yapmadığıma herkesin emin olmasına inanıyorum.

 

BÜTÜN HALKIMA SÖZ VERİYORUM

Bu anlamda ekip arkadaşlarımla hiçbir sorunumun olmadığını kamuoyunun bilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ortaköy’ün menfaati hizmeti anlamında elimden gelecek en büyük gayretleri ve hizmet için gecemi gündüzüme katacağıma bütün halkımıza söz veriyorum” diyerek görevinden istifa ettiğini kamuoyuna duyurdu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER