© Aksaray Meydan 2020

MHP Aksaray Milletvekili adayları Eskilde

MHP Aksaray Milletvekili Adayları Turan YALDIR, Av. Nilgün TOSUN ve Av. Ayşe Deniz AY Eskil halkıyla bayramlaştı.

İlçe merkezi girişinde kalabalık bir şekilde karşılanan milletvekili adayları vatandaşlarla birlikte şehir merkezine doğru geçti. Burada tek tek vatandaşlarla bayramlaşan MHP  adayları daha sonra toplanan Eskilli vatandaşlara birer konuşma yaparak seslendi. Milletvekili Turan YALDIR Eskil halkının Kurban Bayramı'nı tebrik ederek başladığı konuşmasını 1 Kasım'da tekrardan milletmizin huzuruna çıkıyoruz.

 

Milliyetçi Hareket Partisi'nin koalisyon için büyük bir çaba sarfettiğini, yalnız Dolmabahçe'de PKK'nın 10 maddesini kabul edenlerin Milliyetçi Hareketin vatan ve millet için şart koştuğu 4 maddeyi kabul etmemesinden dolayı bu erken seçim sürecine girildiğini belirterek sürdürdü. Türkiye'nin etrafının ateş çemberine alındığı belirten YALDIR “Bizde Esad'a zalim diyoruz ama hükümet süreci iyi yönetemedi ve Türkiye'yi bir bataklığın içine soktu”dedi.

 

Her konuda durumun böyle olduğunu belirten YALDIR “Biz ülkemizi bu bataktan çıkarmak için gövdemizi taşın altına koymaya hazırız. Cumhurbaşkanı'nın belirttiği milli ve yerli vekil adayları işte karşınızda, Aksaray'ı biliyoruz. Bu şehrin çocuklarıyız. Ayrı sofra da oturuyoruz aynı sokaklarda yürüyoruz. AKP'nin bağımsız bakanları bazı ilçelerimizde hem kaymakamlık hem belediye geziyorlar ama Ortaköy'de belediyeye gitmiyorlar. Bu mudur 'bağımsız' oluşun neticesi” dedi.

 

Eskil'in yaylalarının artık bakan gördüğünü de dile getiren YALDIR; Aksaray'da bir muhalefet vekilinin nelere vesile olduğunu görüyoruz.  13 yılda gelemeyen hep ertelenen hizmetlerin neden bu kadar hızla getirilmeye başlandığını Eskilli biliyor ve bunun neticesinde 1 Kasım'da Milliyetçi Hareket'e bir değil 3 vekil verecek dedi.

 

Daha sonrasında konuşma yapan Av. Nilgün TOSUN “ “Ben Aksaray'ın evladıyım. Evimde işim de burada. Seçilirsem burada kalacak, seçilmezsem yine halkımın içinde Aksaray'da ikamet etmeye, onların derdi ile dertlenmeye devam edeceğim. Sadece seçimlik Aksaray'da değilim. Ben kadınlarımızın kızlarımızın sesi çaresi olmak için bu yola çıktım. Bana destek verip teveccüh gösteren herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuşmasına  devam etti.

 

Av. Ayşe Deniz AY'DA yapmış olduğu konuşma da Aksarayımız için bu kutlu yola çıktık tek tek insanlara ulaşacağız, acele etmeden ama emin adımlarla yürüyeceğiz ve 1 Kasım seçimlerinde hedefimize ulaşacak   o günden sonra da beraber doğru bildiğimiz yolda ilerleyeceğiz” dedi. Daha sonra Eskil sokaklarında esnaf ziyaretlerinde bulunan MHP'li adaylar esnafın sıkıntılarını dinlediler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER