© Aksaray Meydan 2020

Mehmet Derin; “Bu kez ben de varım” dedi

Son birkaç seçimdir ismi aday adaylığı konusunda sürekli gündeme gelen ancak hiçbirinde aday adayı olmayan Eğitimci Mehmet Derin 24 Haziran Seçimleri için aday adayı olmaya karar verdi.

Hem Eğitim Camiası’nda, hem spor camiasında hem de İl Genelinde sevilen ve bilinen bir isim olan Mehmet Derin 24 Haziran Seçimlerinde Ak Parti’den aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Son birkaç seçimdir İl Başkanlığı da dahil olmak üzere her seçimde ismi gündeme gelen ancak bugüne kadar hiç birisinde aday olmayan Mehmet Derin, bu kez fikrini değiştirdi ve Ak Parti’den Milletvekili aday adayı oldu.

“Dengelerin çok hassaslaştığı bir dönemde partime ve çok sevdiğim Aksaraylılara belki bir katkım olur” düşüncesi ile aoday adaylığı kararı aldığını söyleyen Mehmet Derin, sürecin bir yarış olduğunu, son kararın Ankara’dan verileceğini listeye girmesi halinde degirmemesi halinde de seçim sürecinde partisinin ve Aksaraylıların hizmetinde olduğunu belirten Mehmet Derin; “Aksaraylı kardeşlerimiz, büyüklerimiz, gençlerimiz her zaman bizim yanımızda oldular. Onlara bir borcumuz va ve bu borcu ödeyeceğiz inşallah” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER