© Aksaray Meydan 2020

Küçük Yüreklerden Büyük Final

Villa Sanat Güzel Sanatlar Merkezi Organizasyonu ile okul öncesi eğitim veren bazı kurumların minik öğrencileri Atatürk Kültür Merkezi’nde muhteşem bir gösteriye imza attılar. Baleden resme, zeybekten valsa çeşitli dallardaki minik öğrencilerin gösterilen Atatürk Kültür Merkezi’ni dolduran tüm velilerin büyük beğeni ve takdirini topladı. Mental öğrencilerin davullu gösterileri ise tüm izleyicileri duygulandırdı.

Okulların kapanma zamanının yaklaşması nedeniyle çeşitli okullar tarafından yapılan etkinlikler kapsamında okul öncesi eğitim veren bazı kurumlardaki minik öğrenciler tarafından hazırlanan ve Villa Sanat Güzel Sanatlar Merkezi tarafından organize edilen 9. Sezon Büyük Final Gösterisi öğrencilerin velileri ve yakınları tarafından tamamıyla doldurulan geçtiğimiz hafta sonu Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

9. Sezon Büyük Final Gösterisi Safiye Kabadayı tarafından hazırlanan Resim Bölümü Öğrencilerinin canlı performansı ile start aldı. Bu gösteriyi minik öğrenciler Feza Yıldırım, Çağdaş Özgür, Öykü Özbek, Parmıs Bagheri, Pelin Sena Kaplan, Sevil Dik, Sayranur Özsevgiç, İrem İrez, Zeynep Ece Özdemir ve Fehmi Mercan sundu.

Ardından Mental Öğrencilerden oluşan Demet Bilgiç gözetimindeki Abdulmuttalip Tekin, Meryem Nur Akın, Ahmad Haidari, Mehmet Ali Ata, Fadimana Diker ve Zeynep Sinem Ecer’in oluşturduğu öğrenci grubu izleyicileri duygulandıran ve büyük alkış alan muhteşem bir davul gösterisi gerçekleştirdiler.

Mental Öğrencilerin ardından Derya Sak tarafından hazırlanan Zeybek gösterisini ise Gökhan Gündalı ve Esra Gündalı sahneledi.

Esra Büyükkayıkçı denetiminde uzun süre hazırlanan ve yine yaşlarına göre muhteşem bir bale gösterisi de sergilendi. Kuğu Gölü’nü; Defne Dede, Derin Dede, Selen Gemici, Ela Beren İnci, Nilda Şahin, Ela Yarar, Aysima Eser, Gülistan Leyla Alan, Ege Beren, Derin Bakırcı, Azra Tüzüner ve İpek Özmen

Şeker Perisi’ni; Doğa Ay, Cemre Özdemir, Ruken Keten, Doruk Adal Özkaraca, Ervanur Altın, Ece Öztürk, Elif Uyar, Melek Akın ve Eylül Yılmaz, Mor Kelebekler’i: Erva Aktaş, Öykü Uyar, Zeynep Mira Ceylan, Özge Yıldırım, Efsun Başdan, Yuled Baykan, Ebrar Duru Şimşek, Sukeyna Toraman, Aslı Nur Akin, Elif Buse Acun, Dila Ömrüm Han sahnelerken bale gösterilerinin son bölümü olan Çiçek Valsi’ni ise; Serra Su Çağlar, Ayşenaz Uluerler, Işık Uluerler, Tuana Naz Biçkin, Zehra Müjgan Tuğluoğlu, Elif Gürses, Miraç Asya Kılıç, İklim Karataş, Azra Naz Arcan, Ezginaz Süklün, Ceren Çekici, Zeynep Naz Demiray ve Zeynep Ecrin Uçak sahneledi.

Küçük yüreklerin muhteşem finali miniklere verilen belge töreni ile sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER