© Aksaray Meydan 2020

JASAT 6 hırsızlık olayını aydınlattı

Aksaray Gülpınar Beldesi ile İl Merkez Emniyet bölgesinde farklı tarihlerde meydana gelen faili meçhul bağ, bahçe ve tarladan hırsızlık, motosiklet hırsızlığı,  evden hırsızlık, inşaattan hırsızlık olaylarına yönelik çalışmalar başlatıldı.

Aksaray Gülpınar Beldesi ile İl Merkez Emniyet bölgesinde farklı tarihlerde meydana gelen faili meçhul bağ, bahçe ve tarladan hırsızlık, motosiklet hırsızlığı,  evden hırsızlık, inşaattan hırsızlık olaylarına yönelik çalışmalar başlatıldı. Konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Jandarma Dedektifleri (JASAT), tarafından yapılan araştırma ve haber alma çalışmaları neticesinde; olayları gerçekleştiren ve söz konusu çalıntı malzemeleri bulunduran şahısların S.T., M.A.Ş., İ.K.  olduğu tespit edildi. Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şüphelilere ait ikamet ve eklentilerde yapılan arama sonucunda muhtelif yerlere gizlenmiş vaziyette hırsızlık malı olduğu değerlendirilen malzemeler ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler mağdurlara teslim edildi.

Operasyon sonucunda; faili meçhul kapsamında olan Jandarma Bölgesinde evden hırsızlık, inşaattan hırsızlık, bağ bahçe ve tarladan hırsızlık olayları gibi toplam 6 olay aydınlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER