© Aksaray Meydan 2020

İlim Yayma Cemiyetinin Eğitimleri başarıyla tamamlandı

İlim Yayma Cemiyeti’nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği Yaz Okulu eğitimleri, bu yıl da dolu dolu bir programla gerçekleşti. Beş haftalık yoğun eğitim sürecinin ardından düzenlenen kapanış programı, İYC Aksaray Şube Başkanı Ali Boysak’ın konuşmasıyla sona erdi.

Yaz okulunun kapanış programında konuşan Başkan Boysak, velileri ve öğrencileri selamlayarak, bu yıl 5 hafta süren yaz okulunun başarıyla tamamlandığını belirtti. Kur’an-ı Kerim ve Peygamberimizin hayatı ve hadislerinin yanı sıra, İlmihal ve Adab derslerinin de verildiği okulda, öğleden sonraları ise kültürel ve sportif etkinlikler, zekâ oyunları, bilgi yarışmaları ve geziler düzenlendi.

Başkan Boysak, yaptığı konuşmada “Kolaylaştırın zorlaştırmayın, müjdeleyin nefret ettirmeyin.” hadisini öğrencilere yaş seviyeleri göz önünde bulundurularak aktardıklarını vurgulayarak, eğitim sürecinin sadece bilgi aktarımı değil, aynı zamanda değerlerin ve ahlaki ilkelerin aktarılmasına odaklandığını belirtti.

Kapanış programında öğrencilere Kur’an-ı Kerim hediye edildiği bilgisini paylaşan Boysak, velilerin memnuniyeti ve öğrencilerin mutluluğunun, emek verenleri de mutlu ettiğini ifade etti. Eğitim sürecinde gösterdikleri çaba ve katkılarından dolayı öğretmenlere ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, katılımcıları Allah’a emanet etti.

Bu yıl da İlim Yayma Cemiyeti Yaz Okulu, öğrencilere hem bilgi hem de değerlerle dolu bir eğitim fırsatı sunarak, geleceğin daha aydınlık nesillerinin yetişmesine katkı sağladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER