© Aksaray Meydan 2020

Hedefimiz birlikte başarmak

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi temsilcimiz Aksaray Belediye Spor yönetimi ve teknik heyeti basın mensupları ile bir araya gelerek toplantı düzenledi. Toplantıda, “Hedef Birlikte Başarmak” denildi.

Kılıçarslan Parkı’nda bulunan Aksaray Belediyesine ait kafeteryada yapılan toplantıya Aksaray Belediye Spor yönetimi, teknik heyeti ve basın mensupları katıldı. Toplantıda yapılan ortak değerlendirme ile yönetim ve teknik heyet hedeflerinin şehirle beraberlik içerisinde başarılı olmak olduğunu belirttiler. Başkan Veli Özkaraca, “2017-2018 sezonu Türk futboluna, takımımıza ve siz basın mensuplarına hayırlı olsun. Bu sezonun değerlendirmesini teknik direktörümüz ve sorumlu arkadaşlarımız en güzel şekilde anlatacaklardır. Bizler teknik heyetimize ve sorumlu tüm yöneticilerimize güveniyoruz. Burada toplanmamızda bizleri yalnız bırakmayan basınımıza ve desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Deniz, “Planlı Kadro Kurduk”

Aksaray Belediye Spor Futbol Şube Sorumlusu Nedim Deniz açıklamasında, “2017-2018 sezonunda bize desteklerini esirgemeyen başta belediye başkanımız ve şehrimizin idarecilerine teşekkür ediyorum. Takımın geçen sezonki durumunu biliyorsunuz. Ligi ikinci bitirmiştik. Biz sezona başlarken ilk olarak teknik heyetimizle devam etme kararı aldık. Hocamızın raporları doğrultusunda geçen sezonki kadromuzdan 6 kişiyi kadromuzda tuttuk. Bunların yanı sıra yeni yapılan transferler üzerinde araştırma yapılıp hocamızla yapılan istişareler sonucu yeni bir kadro kurduk. Zaman geçtikçe şehirde bir algı oluştu. Ortada hiç bir şey yokken oyuncular eleştirilmeye başladı. Aldığımız oyuncular hep seçilerek ve beğenilerek alındı” diye konuştu.

Deniz, “Bu Takımı Hep Birlikte Desteklemek Gerek”

Deniz bir diğer açıklamasında, “Bu takım sadece bizim değil, belediyeninde değil, bu takım şehrin takımıdır. Nasıl bundan önce farklı takımlarımız vardı. Dolayısıyla bu takımda şehrin takımıdır. Onun için hepimizin sahiplenmesi gerektir. Eleştiri yapılacaksa da sahiplenerek eleştiri yapılmalıdır. Bazı eleştiriler takımı etkiliyor. Dolayısıyla ben şunu söylemek istiyorum. Takımımıza sahip olalım. Bu takım geçen sezon yaptıklarının üstüne katarak bu sezon daha iyi şeyler yapacaktır. Buna biz inanıyoruz. Herkesinde inanmasını bekliyoruz. Hep beraber inşallah şampiyonluğunu yaşayacağız bu şehirde buna inanıyoruz” dedi.

Sönmez, “Herkes Kendi İşini Yapsın Başarırız”

Ahmet Durmuş Sönmez yaptığı açıklamada, “Nedim başkanın bıraktığı yerden devam etmek gerekirse, Yeni bir takım oluşturduk. İyi transferler yaptık ve hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik. Nedim Bey'in dediği gibi sosyal medya üzerinden yapılan yorumları iyi niyetli bulmuyorum. Daha takımı görmeden tanımadan yorum yapabiliyorlar. Yani biz bu takıma sahip çıkılmasını istiyoruz. Hepimiz işimizi iyi yaparsak, İnşallah koyduğumuz hedefe gideceğiz. Taraftarımız takıma destek olacak. Teknik heyet takımı hazırlayacak. Bu kapsamda herkes işini güvenilir ve yaparsa koyduğunuz hedef kaçınılmaz olacaktır. Herkes yönetim kurulu olarak bizi sevmek zorunda değildir. Ama şehrimiz için takımı sevmek ve desteklemek önemlidir. Biz tüm Aksaray'dan takıma destek olmalarını bekliyoruz” dedi.

Uysal, “Biz Aksaray İçin Mücadele Ediyoruz”

Teknik direktör Ufuk Uysal yaptığı açıklamada, “Ben de genel anlamda nedim bey ve durmuş Bey'in kaldığı yerden devam etmek gerekirse biz buraya geçen sezonun devamını getirmeye geldik. İçerde tuttuğumuz oyuncular Takımın değil grubun en iyi oyuncularıdır. Biz oyuncularımızı serbest bıraksak Her takım onları almak isterdi. Biz o tarz oyuncularla ilk olarak anlaştık. Transfer anlamında bakarsak ki transferleri beğenip beğenmemek taraftarların takdiridir. Ama biz baktığınız zaman grubun en iyi oyuncularını tuttuk. Çalışkan oyuncular aldık. Bunlarla ilgili baktığımız zaman Çalışma dönemimiz bize göre iyi geçiyor. Hazırlık maçlarına baktığımız zaman skor bizler için önemli değil takımın gidişatı önemlidir. Biz burada Aksaray Belediye Spor'un şampiyon olması için mücadele veriyoruz. Sadece kendimiz değil bunu herkesin anlaması ve sahip çıkmasını istiyoruz. Sadece bizlerin değil tüm şehrin inanmasını istiyoruz. . Hep beraber sabırlı olmamız gerekiyor. Doğru olmayan yorumları bir kenara bırakıp kenetlenmemiz gerekmektedir. Küfürsüz bol destekli bir sezon diliyorum” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER