© Aksaray Meydan 2020

Güzel, “Kenetlendiğimiz zaman şampiyonluğa inanıyoruz” 

Türkiye Futbol Federasyonu ve Pandemi Kurulu’nun aldığı kararlar doğrultusunda Temmuz ayının ikinci haftası başlayacak olan 2.Lig ve 3.Lig müsabakaları öncesi Aksaray Belediyespor Genel Kaptanı İsa Güzel değerlendirmelerde bulundu. 

Temmuz ayının ikinci haftası başlatılması beklenen ligin son 6 haftalık periyodu öncesi değerlendirmelerde bulunan Aksaray Belediyespor Genel Kaptanı İsa Güzel, takım içerisinde alınan tedbirler hakkında bilgi verdi. Güzel aynı zamanda kulüp olarak alınan tedbirler ve yapılacak olan çalışmaları da değerlendirerek, taraftarlara da kenetlenme için seslendi. Taraftarlara dua etmeleri çağrısında bulunan Güzel, kenetlenme olduğu zaman şampiyonluğun geleceğine inandıklarını belirtti. Güzel yaptığı açıklamada, “Türkiye Futbol Federasyonu’nun bizlere verdiği protokol ile hazırlıklarımıza başladık. Biz zaten Haziran’ın 15’inde toplanacak şekilde kendimizi ayarlamıştık. Bunun akabinde 10 oyuncumuzun testlerini yaptırdık. Şükürler olsun testleri temiz çıktı. Federasyonun Perşembe günü alacağı bir karar var, o kararın alınmasını da bekliyoruz. O kararla belki takımı daha erken de toplayabiliriz. Gereken bütün hazırlıklarımızı yaptık” dedi. 
Takvime göre bütün testler düzenli yapılacak
Belirlenen takvime göre oyuncuların sağlık testlerinin düzenli bir şekilde yapılacağını duyuran Güzel, “Bu çerçevede Sağlık İl Müdürlüğü ile görüştük. Bizlere çok yardımcı oldular. Ben buradan sayın Valimize sayın belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Maçlardan önce testlerimizi yaptıracağız. İnşallah bir pozitif vaka çıkmazsa ona göre devam edeceğiz. Bununla ilgili hiçbir sıkıntımız yok, test konusunda elimizden gelen hassasiyeti gösteriyoruz. Bir takvim belirledik. Ona göre bütün testlerimizi düzenli olarak yapacağız” sözlerine yer verdi. 
“Eğer şehir kenetlenirse bu takım 2.Lige çıkar” 
Maçların seyircisiz oynanacağını değerlendiren Güzel, “Bizim çok iyi bir taraftarımız var, biz burada 5 bin kişiye karşı oynuyorduk. Taraftarımız bizim için iç sahada büyük bir güç oluyordu. Ama onlardan şimdi dua etmelerini isteyeceğiz. Ellerinden geldiği kadar takımlarını yine desteklesinler. Bize gereken desteği versinler. Biz seyircisiz de olsa iyi bir 6 hafta geçirip, bu takımı şampiyon bile yapabiliriz. Eğer şehir kenetlenirse, bu hocaya bu takıma güvensinler. Bu takım 2.Lige çıkar diye düşünüyorum” dedi. 
“Bizim 6 Final Maçımız Var”
Güzel, “Bizim 6 maçımız var. Bizim şampiyon olmamız ve play-off hattında kalmamız için 6 maçımızı da almamız gerekiyor. Rakipleri küçümsemek istemiyoruz. Küçümsedikçe başarıya odaklanamıyoruz. Her maça final havasında çıkarsak, Bizim 6 final maçımız var. Bu 6 finali de alırsak ben şampiyon olacağımızı bile düşünüyorum” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER