© Aksaray Meydan 2020

Genç Yetenek Berke'ye Reklam Ajanslarından Teklif

Somuncu Baba-Aşkın Sırrı filminde rol alan genç yeteneklere profesyonel ajans firmalarından teklif yağıyor.

Somuncu Baba - Aşkın Sırrı sinema filminde Amir adlı sokak çocuğu rolünde oynayan Berke Caymaz kardeşimiz aldığı rolün dikkat çekmesi ajansların peşinde olduğu haber merkezimize gelen bilgiler arasında.

 

Haber merkezimiz ekibi genç yetenek kardeşimizi bularak kendisi ile sohbet etme şansını buldu.

Berke Caymaz oynadığı rol hakkında şu bilgileri verdi; Beni Somuncu Baba - Aşkın Sırrı sinema filminde Amir adlı sokak çocuğu rolünde oynamam için Senarist Mahmut Ulu arayıp bana rol teklif etti, bende hiç düşünmeden kabul ettim. Yönetmenimizin yanına giderek  senarist ile, Kürşat Kızbaz ve Sanat Yönetmeni Çiğdem Sonkurt ile görüşerek, benim bu role uygun olduğumu söylediler. Sokak çocuğu rolünün önemli bir rol olduğunu bana anlattılar.Sonrasında çekimlerimiz yapıldı.Rolümü ben iyi şekilde oynadım ve set içerisinde oyunculuğumun sevildiğini bana söylediklerinde çok mutlu oldum.

Daha sonra beni, İstanbul'dan Oyunculuk ve Mankenlik ajansı beni reklam yüzü olmam ve beğendikleri için çağırdılar bende gidip ajans ile görüştüm. Ajans benim profesyonel fotoğraf çekimlerimi gerçekleştirdiler ve kaydımı yaptılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER