© Aksaray Meydan 2020

Gazetecilerden eski meslektaşları Yücel’e ziyaret

Aksaray Meydan Gazetesi olarak iade-i ziyaretlere başladık.

Aksaray Meydan Gazetesi İmtiyaz Sahibi Muhammet Kücüker, Aksaray Hamle Gazetesi Mehmet Mücahit Mercan ve Aksaray Haberci Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Aksaray İnternet Gazeteciler Cemiyet Başkanı Mustafa Avcı ile birlikte, Aksaray Özel Güvenlik Firması sahibi ve eski gazetecilerden Bahattin Yücel’e iade-i ziyarette bulundular.

Ziyaret esnasına durum değerlendirmesi yapan gazeteciler, Aksaray’ın ve ülkemizin içinde bulunduğu sorunları değerlendirdiler. Coğrafi konum olarak Türkiye’nin tam ortasında bulunan Aksaray’da yaşanan esnafların ve çiftçilerin ekonomik sıkıntıları konuşuldu.

Mevzu Aksaray olunca söylenecek çok söz olduğunu söyleyen Aksaray Özel Güvenlik Firması Sahibi Bahattin Yücel; “Aksaray için elini taşın altına koymaya hazır olduğunu söyledi. Aksaray’ın öksüz evlat muamelesi gördüğünü söyleyen Yücel, Aksaray’da dönem birlik dönemi. Aksaray’ın hak ettiği yere gelebilmesi ve beklenen yatırımların yapılabilmesi için medya başta olmak üzere Sivil Toplum Kuruluşlarına çok işler düşmekte. Yatırım beklerken Aksaray’ın birliğini ve beraberliğini de sorgulamak gerekmektedir. Bu nedenle bende önümüzdeki günlerde bir siyasi partiden Aksaray için var olduğumu ve aday olduğumu açıklayacağım” dedi.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER