© Aksaray Meydan 2020

Firari Hırsız Yakalandı

Aksaray Konya ve Niğde illerinde ki Cumhuriyet Başsavcılıklarınca hakkında bir çok suçtan arama kaydı bulunan suç makinesi yakalanarak ceza evine gönderildi

hırsızlık, hükümlü veya tutuklunun kaçması, basit yaralama, hakaret, resmi evrakta sahtecilik, gözetim altındaki tutuklu veya hükümlünün kaçması suçlarından firari olarak aranan V.Ü. isimli şahsın yakalanabilmesi için Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler geniş çaplı arama başlattı.

 

Bu esnada aranan V.Ü. isimli şahıs, yanındaki şahısla birlikte motosiklet hırsızlığına karıştı. Polis ile hırsızlar arasında yaşanan kovalamada motosikletli timde görevli bir polis memuru şahısları yakalamak istediği sırada duvardan düşerek bacağından yaralandı. Buna rağmen pes etmeyen polis memuru kaçan şahıslardan Ö.Y.A’yı yakaladı. V.Ü. isimli şahıs ise, yapılan kovalamada görevli polis memuruna bıçak çekerek direniş göstermesine rağmen yakalandı. Gözaltına alınan V.Ü ve Ö.Y.A, sevk edildikleri Cumhuriyet Başsavcılığınca tutuklanarak Kapalı Ceza İnfaz Kurum Müdürlüğüne teslim edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER