© Aksaray Meydan 2020

Evet Kampanyasına Destek İçin Türkiye’yi Geziyor

Demokratik Sol Parti’nin (DSP) 2010 yılındaki kurultayında genel başkanlığa aday olan Erol Özavcı, Anayasa değişikliğine ilişkin referandumda “Evet” kampanyasına destek vermek amacıyla, aracıyla çıktığı Türkiye turunda Aksaray’a ulaştı.

16 Nisan’da yapılacak olan tarihi referandumda “evet” kampanyası için Türkiye’yi karış karış geziyor.  Anayasa değişikliğine dair yapılacak referandumda, “Evet” kampanyasına destek vermek için Türkiye’yi karış karış gezdiğini söyleyen Özavcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkeyi kalkındırmak için mücadele verdiğini belirterek, “Türkiye’nin daha iyi, daha güçlü olmasını istiyorum. Eski DSP genel başkanı adayı olarak, vatanımı, milletimi sevdiğim için ‘Evet’ demek için Türkiye’yi karış karış geziyorum” ifadelerini kullandı.

DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ülkeyi kalkındırmak için mücadele verdiğine vurgu yapan Özavcı, “Ben daha iyi, güçlü bir Türkiye olmasını istiyorum. Eski DSP genel başkanı adayı olarak, vatanımı, milletimi sevdiğim için ‘Evet’ demek için Türkiye’yi karış karış geziyorum” dedi. Özavcı, ülke sınırları içerisinde yaşayan tüm vatandaşların her yönüyle ‘bir’ olduğuna işaret ederek, “Üç dönemdir Türkiye’yi geziyorum.

BİZ TÜRKİYE'YİZ

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan’a destek için Türkiye’yi gezmiştim. ‘Ben Türk’üm, Kürt’üm, Laz’ım, Arap’ım, Romen’im’ yazısıyla en önemlisi ‘Biz Türkiye’yiz’ yazısıyla yollara çıkıyorum” şeklinde konuştu. Referandum sürecinde hava şartlarına bağlı olarak 50’den fazla şehir gezmeyi planlayan Özavcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafı, “Referanduma Evet” yazısı ve Cumhurbaşkanlığı forsuyla kaplı otomobiliyle Aksaray’dan Konya’ya hareket etti.

Anadolu Ekspres Gazetesi

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER