© Aksaray Meydan 2020

Eşi ve iki kızını öldürüp, intihar girişiminde bulunan kişi de hayatını kaybetti

Eşi ve küçük yaştaki iki kızını da öldürüp, intihar girişiminde bulunan Afgan uyruklu kişi de tedavi görmekte olduğu Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

Eşini bıçaklayıp, küçük yaştaki 2 kızını da balkondan atarak ölümüne neden olan ardından intihara kalkışan Afganistan uyruklu Mohammed Hossein Sultani (35)’de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Ailesiyle birlikte, Aksaray Merkez Dere Mahallesinde bulunan akrabalarının yanına gelen Mohammed Hossein Sultani, tartıştığı eşi Gol Bibi Sultani'yi vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçaklayarak ağır yaraladı. Sonra da uyumakta olan küçük yaşlardaki kızları Meryem (4) ve Merveh Sultani'yi (3) uyandırarak balkondan atarak kızlarının ölümüne neden olmuştu.

Üzücü olayda kendisini de boşluğa bırakarak ölmek isteyen Mohammed Hossein Sultani, ağır yaralı olarak 112 ekiplerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

İki gündür uygulanan tedaviye cevap vermeyen Mohammed Hossein Sultani (35), kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Gol Bibi Sultani'nin eşi ile sık sık tartıştıklarını, eşinin aile içi şiddet uygulaması nedeniyle evi terk ettiği bilgisine ulaşılırken, Gol Bibi Sultani’ ve iki küçük kızı ile bugün ölen Mohammed Hossein Sultani cenazeleri hastane morgunda tutuluyor

Yapılan otopsisi de, Gol Bibi Sultaninin vücudunun çeşitli yerlerinde bıçak izlerinin yanı sıra  aile içi şiddetin izlerine de rastlanılmıştı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER