© Aksaray Meydan 2020

Doktorun çilesi bitmiyor!

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Uzman Nöroloji Doktoru Gökhan Koyuncu, 27 Nisan tarihinde hastanedeki kötü yönetim gerekçesi ile istifa etmişti.

Geçtiğimiz günlerde de sosyal medyada ve gazetemizde hastanenin mobbingi nedeniyle olaylı görüntüler ile gündem olmuştu.

Şimdide yıllık izinlerini vermiyorlar

Bu gün öğle saatlerinde işten ayrılmak için gelen Gökhan ve eşi Tülay Koyuncu yıllık izinlerinin verilmediği söyleyerek bir kez daha isyan etti. Gazetemiz muhabirinin de tanık olduğu olayda Tülay Koyuncu’ya baskı yaparak imza atılması için bir girişimde bulunuldu.

Gökhan Koyuncu hastane yönetimin yaptığı mobbinge şu sözlerle isyan etti;

Şuan hakkımızı gasp ediyorlar. Yasal yıllık iznimizi vermiyorlar. Bana yaptıklarının aynısını şimdi eşime yapıyor. Bu hastane yöneticiler kesinlikle hizmet vermediği gibi, hekimleri çalıştırmadıkları gibi şuan hakkımız olan 15 senelik göğüs hastalıkları uzmanı olan eşimin 90 günlük yıllık iznini vermiyorlar ve bunun hiçbir yasal dayanağı yok. Şimdi içeride zorla imza attırmaya çalıştılar. Tebligatı kabul etmediği halde şuan işinize son verildi diyerek haklarını gasp edilmeye çalışılıyor.

Başhekimlikte kimse muhatap olmak istemiyor, iki tane başhekim yardımcısı benim üzerime yürüdü. Burada kamera kayıtları var. Bir bana parmak salladı, kolumdan tuttu beni iteledi. Bu yönetim, bu idare sağlı hizmeti vermek için değil kesinlikle insanları bezdirmek için burada.

Ve şuan bizim hakkımız gasp ediliyor, biz mağduruz” dedi.

Olay esnasında görüntü almak isteyen muhabire de engel olmaya çalıştılar

Olay esnasında gürüntü çekildiğinin fark edilip görüntü almaya çalışan gazeteci meslektaşımız Avni Kuru’ya “Burada çekim yapamazsınız. Bu gazeteci değil gibi söylemlerle engel olmaya çalıştılar”. Sesini duyuramayan ve bu nedenle zaman zaman isyan eden Doktor Gökhan Koyuncu, gazetemiz aracılığıyla sesin duyurmaya çalışılmasına da engel olmaya çalıştılar. Meslektaşımız Kuru kimlik kartı göstermesine rağmen araya girerek engel olunmaya çalışıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER