© Aksaray Meydan 2020

Dikkatsiz Aileler, Kayıp Çocuklar

Ailelerin piknik yapmak için gittiği Kılıçarslan parkında çocuklarına olan dikkatsizliği kayıp anonsu ile bitiyor.

Aksaraylı halkın yaz aylarında vazgeçilmezlerinden biri olan Aksaray Kılıçarslan parkı sıcaklarında artması ile dolup taşıyor.. Ailelerin keyifli vakit geçirdiği Kılıçarslan parkında çocuklarına olan dikkatsizlikleri gözden kaçmıyor...

 

Park içerisinde dinlenme esnasında yer yer kayıp anonslarını duymak mümkün, Ailelerin çocuklarını dikkatsiz bir şekilde oyun parkına göndermeleri ve devamında ise çocuklarını takip etmemeleri sonucu çocukların bulundukları yeri terketip başka bir bölüme geçmesi ile ailelerin çocuk arama telaşesi gözlerden kaçmıyor..

 

"KAYIP ÇOCUĞU EKİBİMİZ BULDU"

Park içerisinde gezinti yapan ekibimiz, ağaç kenarında ağlayan Yağmur (6) isimli çocuğa "Hayırdır? neden ağlıyorsun.." sorusu üzerine  "annemi kayıp ettim, nerede olduklarını bilmiyorum.." demesi üzerine çocukla birlikte park içerisinde gezerek ailesini bulan ekibimiz çocuğu ailesine teslim etti.

 

"ÇOCUĞUNUZ YALNIZ NEDEN GÖNDERDİNİZ?"

Çocuğun ailesini bulan ekibimiz, "çocuğunuzu ileri parkta ağlarken tesadüf üzeri bulduk, çocuğunuzu neden yalnız parka gönderdiniz ?" diyen ekibimize aile fertleri "Yanında arkadaşı vardı, Onunla birlikte gönderdik. Fakat onuda bulamıyoruz." diye yanıt verdi.

 

"HALKIN İLGİSİZLİĞİ"

Ağaç kenarında ağlayan Yağmuru bulan ekibimiz; çocuğun yanında sadece emsallerinin olması ve yoldan geçen halkın sadece bakıp geçmesi ekibimizi hayrete düşürdü. Kayıp olan çocuğun yanında ki diğer çocuklar "Güvenlik görevlisini bekliyoruz ama buradan geçmedi, Bu arkadaş sürekli ağlıyor kayıp olmuş" dediler.

 

"GÖREVLİ YETERSİZLİĞİ Mİ VAR?"

Bu olaydan sonra bir süre daha park içerisinde gezinen ekibimiz; Parkta bir güvenlik görevlisinden başka bir görevliye rastlamaması "Güvenlik görevlisi eksiği mi var?" sorularınıda akıllara getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER