© Aksaray Meydan 2020

CINENORA sineması açılıyor

Aksaray halkı’nın uzun zamandan bu yana beklediği CINENORA sineması Nora City (Efor AVM) de bugün açılıyor.

Efor Alış Veriş Merkezi olarak bilinen Aksaray'ın en gözde alış veriş merkezinde yenilikler hızlı bir şekilde sürüyor.

Efor Alışveriş Merkezi şimdilerde yeni imajı ile birlikte Aksaray'ın on bin yıllık tarihi ve kültüründen esinlenerek ismini Nora City olarak değiştirirken, CINENORA sineması burada sinemaseverlere hizmet etmeye başladı.

Yeni açılan CINENORA sineması Genel koordinatörü Murat Taş ve Sinema Müdürü Merve Soysal bir sinema hakkında açıklama yaptılar.

 “Sinema bir kültürdür. Sinema bir eğitim aracıdır. Sinema insanların tüm dertlerini, kaygılarını, streslerini bir süreliğine de olsa bir kenara bırakabilecekleri mekanlardır. Aynı duygu yoğunluğunun birlikte yaşandığı yerlerdir. Bu nedenle sinemalar uygur toplumların olmazsa olmaz mekanlarındandır. Tüm mesele bitmeye yüz tutmuş bu alışkanlığı tekrar kazandırabilmek, insanlara sinemayı yeniden sevdirebilmekti. Biz de bunun için uğraş verdik ve bugün CINENORA sinemasını açmış bulunmaktayız diyen Taş ve Soysal Sinema hakkında da şu bilgileri verdiler.

CINENORA sineması fakındaysanız eskitme olarak dizayn edilmiş bir görünüme sahip, bir Texsas kapısı, 3 sinema salonu, 120 kişilik sinema salonları ve günlük her salonda 5 film izlenmektedir, güvenlik sistemleri ve sinema salonlarımızda çiftlere özgü koltuklarımız ve teknolojinin en son teknolojisi ile hizmet vereceğiz. Dediler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER