© Aksaray Meydan 2020

CİB Konya Bölge Müdürü Karabulut’tan AGYC Başkanı Acar’a ziyaret

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Türkiye’nin millî, tarihî, kültürel, bilimsel ve teknolojik zenginliklerinin dijital sunumlarla anlatıldığı Dijital Tır projesini  Aksaray’da da hayata geçirdi. Bu kapsamada Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Tuncay Karabulut, Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar’ı ve Başkan Vekili Muhammet Küçüker'i ziyaret etti.

19 Şubat'ta Edirne'den yola çıkan tır, Tekirdağ, Balıkesir, Manisa, İzmir, Aydın, Muğla, Denizli, Burdur, Isparta, Afyonkarahisar, Bilecik, Niğde, Mersin, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Muş, Batman, Mardin, Şırnak, Hakkâri, Iğdır, Artvin, Erzurum, Tokat, Amasya, Çorum, Ankara, Kırıkkale ve Kırşehir'in ardından Aksaray'da ziyarete açıldı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Tuncay Karabulut ve beraberindeki heyet Cemiyet merkezinde gerçekleşen ziyarette, AGYC Başkanı Celil Acar, Başkan Vekili Muhammet Küçüker’de hazır bulundu. Ziyarette mesleki konular dile getirildi. Medyanın sorunları, geleneksel medyanın yeni medyaya uyumu, dijatelleşme ve basın kartı gibi mesleki konular hakkında karşılıklı görüş alış-verişinde bulunuldu. Karşılıklı hediye taktimindi bulunuldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER