© Aksaray Meydan 2020

Cephanelik ele geçirildi

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı şube müdürlükleri yaptığı çalışmalarla vatandaşın gönlünü kazandı. Aksaray’ın emniyetli bir kent olması için sürekli yapılan çalışmalar kapsamında başarılı sonuçlara ulaşan emniyet personeli kaçakçılık ve hırsızlık konularında suçlulara göz açtırmadı.

İlk olay Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğünün kent genelinde önleme amaçlı yaptığı çalışmalar sonucunda ortaya çıktı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde 2 ayrı evde yapılan aramalarda mini bir cephanelik ele geçirildi. Emniyetten yapılan açıklamada “ 3 adet Tabanca, 2 adet Kurusıkı Silah, 5 adet Tüfek, 80 adet mermi ve 8 adet Tüfek kartuşu ele geçirilmiştir” denildi. Operasyonda yakalanan H.Ö.(45) ve Y.A.(49) isimli şüpheli şahıslar adli mercilere sevk edildi.

Bisiklet Hırsızına Göz Açtırmadı

İl Emniyet Müdürlüğünün başarılı şubelerinden Asayiş Şube ekipleri de 5 ay hırsızlık olayının failini yakalayarak olayları aydınlattı. S.A. (38) isimli şüpheli şahsı yakalayan ekipler adli makamlara teslim etti. Şahsın çaldığı bisikletler ise sahiplerine iade edildi. Emniyetten yapılan açıklamada  “İlimizde çeşitli tarihlerde meydana gelen Bisiklet hırsızlığı olayları ile ilgili olarak ekiplerimizin yapmış olduğu titiz çalışmalar neticesinde hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği tespit edilen S.A. (38) isimli şahıs 24.08.2020 günü yakalanmış ve gözaltına alınmıştır” denildi.  

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER